Bestway Framebad Power Steel 549x274x122 cm

789.99

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Bestway - Framebad Power Steel 549x274x122 cm

Zonvakantie boeken of een zwembad kopen? Hmm.. lastige keuze, maar met het framebad Power Steel 549x274x122 cm is in ieder geval een ding zeker: jij wilt helemaal niet meer naar het strand en met de kinderen naar het plaatselijke zwembad toe is ook niet meer nodig. Met dit mega zwembad in jouw tuin hebben jullie in ieder geval de gehele zomer eindeloos plezier.

Het grote zwembad heeft een metalen frame met het seal & lock systeem. Je schuift de delen dus makkelijk in elkaar, zodat er een degelijk en oersterk frame ontstaat. De kuip is gemaakt van tritech materiaal dat sterk, UV en chloorbestendig is. Daarnaast heeft het framebad Power Steel 549x274x122 cm een blauwe liner met een mozaïek print en wordt hij geleverd inclusief een bijbehorende filterpomp, cartridge, poolcover, chemconnect dispenser en ladder. Met een hoogte van 122 cm is een ladder overigens geen overbodige luxe…

Het opzetten van het framebad Power Steel 549x274x122 cm is makkelijk en snel gebeurd. Het vullen met water neemt iets meer tijd in beslag. Dit zwembad heeft namelijk een watercapaciteit van 14.812 liter. Je zult begrijpen dat je dit zo lang mogelijk helder en fris wil houden. De bijgeleverde filterpomp heeft een capaciteit van 5,6 m3 per uur. Deze zorgt er voor dat je water regelmatig gefilterd wordt. Wij adviseren wel om de cartridge regelmatig te vervangen omdat deze verzadigd raakt. Chemicaliën zorgen er voor dat je water helder blijft. Wij bieden een assortiment met de meest gebruikte chloorartikelen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Veiligheid en plaatsing

Het framebad Power Steel 549x274x122 cm is uitvoerig getest op het gewicht en de druk van het water en voldoet aan alle eisen. Het bad dient wel horizontaal en op een vlakke ondergrond geplaatst te worden. Wij adviseren om altijd een geschikte ondervloer te gebruiken om beschadiging aan de bodem van je zwembad tegen te gaan. Monteer de ladder altijd volgens de bijgevoegde handleiding. Plaats hem altijd op een stabiele ondergrond.

Specificaties
Artikelnummer56465
Gewicht110.51 kg
Verpakkingsmaat145 × 63 × 57 cm
Productafmeting

Gewicht

Inhoud

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.