Bestway Framebad steel pro max 366 x 100 cm set

269.99

Sale
-18%

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Bestway - Framebad steel pro max 366 x 100 cm set

Met een stevig, groot framebad kun jij samen met je kinderen de gehele zomer vooruit. Dit Framebad steel pro max voldoet aan alle wensen. Met een diameter van 366 cm en een hoogte van 100 cm is dit een zwembad waarin jij en je kinderen heerlijk kunnen rond dobberen. Het voordeel van een rond zwembad ten opzichte van een rechthoekig bad is dat je daadwerkelijk rondjes kan zwemmen. Het Bestway steel pro max zwembad is gemaakt van de meest degelijke materialen. Het stalen frame is sterk en kan tegen een stootje. Het frame is voorzien van corrosiepreventie, zodat deze jaren mee gaat. De kuip is gemaakt van tritech materiaal met een stevige liner. Het voordeel van dit framebad is dat hij geleverd wordt als set. Dus naast het sterke framebad krijg je hier ook direct een filterpomp, ladder en cartridge bij.

Het framebad steel pro max is makkelijk te plaatsen. Zorg er wel voor dat deze horizontaal op een vlakke ondergrond gezet wordt. En nooit rechtstreeks op stenen, tegels of zand om beschadigingen te voorkomen. Gebruik altijd een geschikte ondervloer of zeil om het bad op te zetten. De kuip is voorzien van 2 aansluitingen waarop je de filterpomp kan aansluiten. Deze filterpomp pompt 2,0 m3 water per uur door de filter heen. Zorg altijd dat je extra cartridges in huis hebt, want deze dien je iedere 2 weken te vervangen om de pomp zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Bij dagelijks gebruik kun je de cartridge tussentijds schoonspoelen met lauw water. In deze filterpomp horen cartridges type II. Wij adviseren om direct een afdekzeil te bestellen, zodat je het bad kan afdekken wanneer je hier geen gebruik van maakt. Hierdoor krijg je niet onnodig blad of ander vuil in je zwembadwater.

In dit framebad steel pro max gaat 9.150 liter water. Het vullen van dit zwembad kost dus wel even wat tijd. Je wilt dit natuurlijk niet iedere week hoeven te verversen, dus kun je het beste werken met chloorartikelen. Op summertoys vind je een collectie met basisproducten chloor waarmee jij je water de hele zomer helder en optimaal kan houden.

Specificaties
Artikelnummer414673
Gewicht65.2 kg
Verpakkingsmaat116 × 44 × 36 cm
Productafmeting

Merk

Inhoud

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.