Framebad Steel Pro Max 427 x 107 cm

379.99

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Framebad Steel Pro Max 427 x 107 cm

Zoek jij een rond, groot en sterk framebad dat makkelijk op te zetten is? Dan is dit framebad Steel Pro Max 427 x 107 cm zeker een goede keuze! Het licht grijze zwembad is voorzien van een donker grijs, corrosiebestendig stalen frame dat zonder gereedschap in elkaar gezet kan worden. Het frame wordt namelijk bevestigd via het seal en lock systeem, dat veel gebruikt wordt bij de grote framebaden. Het frame wordt onderaan door een verstevigingsband bij elkaar gehouden voor extra stevigheid. Met een watercapaciteit van 13.030 liter water bij 90% vulling, komt er aardig wat druk op het frame te staan. Zorg er dan ook altijd voor dat je zwembad op een vlakke en horizontale ondergrond gezet wordt. Dit framebad wordt geleverd als set, inclusief filterpomp met filter, trap en afdekzeil. Zo weet je dat alles bij elkaar past.

Wanneer het tijdens de zomer tropisch warm wordt is het lekker om verkoeling te zoeken in je eigen zwembad. Met een diameter van 427 cm en een hoogte van 107 cm is dit met recht een ideaal familiezwembad. Hier kun je met de familie de hele zomer van genieten. Het zwembadwater wordt gefilterd door de bijgeleverde filterpomp met een capaciteit van 3 m3 per uur. Wij adviseren om direct een aantal reserve cartridges mee te bestellen, want die dient iedere 2 weken vervangen te worden. Bij intensief gebruik kan dit zelfs nog iets sneller zijn. Bij deze filterpomp horen deze filter cartridges. Tevens wordt bij dit zwembad een stevige trap geleverd. Deze zorgt er voor dat je makkelijk in en uit het zwembad kan komen. Het perfect aansluitende afdekzeil zorgt er voor dat je het Steel Pro Max 427 x 107 cm framebad kan afdekken wanneer je er even geen gebruik van maakt.

Gebruik van chloorproducten.

Bij grote framebaden adviseren wij om altijd te werken met chemicaliën om je water zo optimaal mogelijk te houden. Er gaan dusdanig veel liters water in je zwembad dat je deze niet wekelijks wilt verversen. De meest gebruikte chloorartikelen vind je in ons assortiment. Heb je geen ervaring met chloorartikelen, dan kun je onze blog teruglezen of een email sturen naar info@summertoys.nl.

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.