Gratis verzending
Bestway

Lay-Z Spa Aruba

569.00

Uitverkocht

Morgen in huis?
Bestel binnen

Bestway - Lay-Z Spa Aruba

Waan je in Arubaanse sferen met de Lay-Z spa Aruba! Met deze opblaasbare spa hoef je helemaal niet meer weg voor een warm bad. Met 110 airjets rondom beleef je hierin je ultieme relaxmoment.

Je kan met 2 tot 3 personen in deze mooi compacte ronde spa. Het opblaasbare bubbelbad heeft aan de buitenkant een super leuke tropische print. Je krijgt gelijk al een zomergevoel bij het zien van deze spa. De pomp van de Lay-Z spa Aruba is uitgerust met zowel de Freeze Shield functie als een Power Saving System. Het Power Saving System zorgt ervoor dat er een automatisch start/stop op zit wat erg handig is. De Freeze Shield functie zorgt ervoor dat je opblaasbare spa het hele jaar door buiten kan laten staan. Dus ook wanneer het buiten vriest kan je jouw spa zonder problemen in de tuin laten staan.

De pomp van de spa bedien je met het touchscreen op het controlepaneel welke eenvoudig in gebruik zijn. Bij de Lay-Z spa Aruba ontvang je gelijk de essentieelste benodigdheden. Denk hierbij aan een hoes om op je spa te leggen wanneer je hem niet gebruikt, een filtercartridge voor de pomp, reparatiepatch voor het geval hij onverhoopt lek gaat en Chemconnect voor het gebruik van chloor.

Naast de Lay-Z spa Aruba is de Lay-Z spa Bahama ook een super populaire spa in ons assortiment. Ook wanneer je nog andere accessoires voor je spa nodig hebt zoals een lekker Lay-Z spa hoofdkussen ben je bij Summertoys aan het juiste adres.

BELGIË
LET OP! Controleer of het stopcontact welke gebruikt gaat worden wel geaard is. Onze Lay-Z spa’s van Bestway worden namelijk geleverd met een extra veiligheidssysteem waardoor het elektriciteitsnetwerk van de woning in orde dient te zijn. Indien dit niet het geval is kan de pomp mogelijk een error afgeven. Deze foutmelding kan enkel en alleen naderhand door Bestway zelf eruit gehaald worden. Ga daarom van tevoren goed na of het stopcontact geaard is. In nagenoeg alle woningen gaat dit goed, maar in oudere woningen kan dit soms een probleem opleveren. Kom je er alsnog niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Specificaties
Artikelnummer 7,08E+09
Gewicht 32 kg
Verpakkingsmaat 80 × 50 × 55 cm
Merk

Productafmeting

Vorm

Inhoud

Kleur

Materiaal

Aantal personen

Garantie

2 jaar

Direct afhalen

Nee

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-