Opblaasbare spa

1–12 van in totaal 35 producten

Opblaasbare spa in de tuin

Waar een spa (in de volksmond ook wel ‘jacuzzi’ genoemd) vroeger vooral weggelegd was voor de rijkeren onder ons, kun je tegenwoordig al voor een paar honderd euro een opblaasbare spa kopen. Waar de kosten voor een vaste spa al snel richting de duizenden euro’s lopen, heeft de opblaasbare spa het ultieme relaxen bereikbaar gemaakt voor een veel grotere groep mensen. Je kunt zelfs een bubbelbad opblaasbaar kopen! De prijzen van opblaasbare bubbelbaden zijn momenteel op een zeer laag niveau. Als je nu een mooie spa opblaasbaar ziet? Bestel hem dan direct. Hoewel we een grote voorraad hebben, is onze ervaring dat zowel als met warm als met koud weer er veel besteld worden.

Opblaasbare spa snel opgezet en zo weer opgeruimd

Een vaste spa in de tuin neemt het hele jaar door een gedeelte van je tuin in beslag, maar een opblaasbare spa is snel op te zetten en weer af te breken. Wanneer je er een tijd geen gebruik van maakt kun je deze makkelijk en snel weer opbergen. Uiteraard kan de opblaasbare spa het hele jaar buiten blijven staan, zodat je er op ieder gewenst tijdstip gebruik van kan maken. Doordat een goedkoop bubbelbad opblaasbaar is, heeft het meer voordelen dan de prijs alleen. Als je iemand kent met een opblaasbaar bubbelbad, is de kans groot dat je degene erover gehoord hebt. Opblaasbare spa’s zijn hot!

Tips voor het kopen van jouw ideale opblaasbare spa

De kans bestaat dat jij voor het eerst aan het oriënteren bent welke opblaasbare spa het beste bij jou past. Er zijn dan een aantal punten waar je vooraf goed over na moet denken, zodat je bij het juiste model uitkomt. Een opblaasbare spa koop je om hier jarenlang plezier van te hebben en daarom is het goed om vooraf een aantal punten duidelijk te hebben.

Met hoeveel personen ga je gebruik maken van de spa?

Onze meest verkochte modellen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Houd hierbij rekening dat er met jacuzzi voor 4 personen uitgegaan wordt van 2 volwassenen en 2 kinderen. Met 4 volwassenen in een opblaasbaar bubbelbad van 2 tot 4 personen zitten is niet erg comfortabel. Wij adviseren voor 4 volwassenen altijd te kiezen voor een 4 tot 6 persoons spa. De opblaasbare spa 6 personen biedt lekker veel ruimte waardoor je niet te dicht op elkaar zit. Je kunt voor een opblaasbare spa rond of vierkant kiezen, ook dit bepaalt de ruimte die je hebt.

Wil je alleen een opblaasbaar bubbelbad met bubbels of ook massagestralen?

Waar de meeste opblaasbare spa’s voorzien zijn van airjets, heb je ook een aantal modellen die beschikken over hydrojets. Airjets zijn de bekende bubbeltjes die zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel. Zoals de naam doet vermoeden werken de airjets met lucht die het water ingeblazen worden. Je kan ook kiezen voor hydrojets. Deze massagestralen werken op basis van hard stromend water die zorgen voor een overheerlijke massage. Een voorbeeld hiervan is de Lay-Z Spa Hawaii hydrojet pro. Bij vrijwel alle opblaasbare spa’s zijn de bubbels zo verdeeld dat iedereen hiervan kan genieten.

Welke vorm, model of kleur opblaas spa past bij jou?

Een opblaasbare spa is verkrijgbaar in het rond of als vierkant model. Het is maar net welke jij mooier in je tuin of op je dakterras vindt staan. Ook de kleur is smaakgebonden. Zo kiest de één juist voor de marine blauwe kleur, terwijl een ander juist de lichtere kleuren mooier vindt. Ook zijn er opblaasbare bubbelbaden waarbij de buitenkant voorzien is van een hout- of steenmotief. Bedenk dus goed waar de spa komt te staan en welke kleur of vorm jij hier het best vindt passen.

Moderne opblaasbare bubbelbaden: luxe uitstraling

Nu is het moment voor opblaasbare bubbelbaden aanschaffen. Enkele jaren geleden waren er alleen nog de blauwe en grijze varianten, maar tegenwoordig heb je veel keus. Met een opblaasbare spa met rotan look, betonlook of houtlook kun je de uitstraling vinden die je zoekt. Wil je een bubbelbad opblaasbaar dat eruit ziet als een houten tobbe? Of liever een op steigerhout gebaseerd thema? Ze zijn er zelfs met mozaïek print op de bodem. Als specialist in opblaasbare zwembaden, spa’s en bubbelbaden vinden we het prachtig om te zien waar fabrikanten mee komen. Ook de reacties van onze klanten zijn positief. De kans is groot dat ook jij de luxe uitstraling zeker gaat waarderen.

Wat is de beste opblaasbare spa?

De beste opblaasbare spa is er een die je lekker veel gebruikt. Want zo heb je er het meeste plezier van. Je doet dit ten eerste door een goed opblaasbaar bubbelbad te bestellen, daarom hebben we onze aanbiedingen en lage prijzen. Zo maken we de aanschaf voor vrijwel iedereen mogelijk. Vervolgens ga je de spa vaker gebruiken als het water mooi schoon blijft. Daarom hebben we de reinigingsmiddelen die je nodig hebt. Ook adviseren we hier graag over. Tot slot gebruik je de spa vaker als de sfeer ernaar is. Hierbij kunnen we je niet helpen. Of wacht, toch wel! Bij veel opblaasbare bubbelbaden leveren we led verlichting. Mocht je een opblaasbare spa willen kopen waar dit niet bij zit, bestel dan de zwembad en spa solar verlichting. Zo ziet je spa er altijd gezellig en toegankelijk uit.

Opblaasbare spa met zitjes

In een opblaasbare spa zit je op de grond. De grond is zacht en meestal gevuld met lucht. Wel zijn er als accessoire kleine zitjes verkrijgbaar. Ons advies is het eerst zonder proberen. Wij hebben ze momenteel niet in ons assortiment omdat er weinig vraag naar is. De bodem van de spa is voor de meeste mensen comfortabel en zacht genoeg. Mocht je het toch willen, dan kun je altijd contact opnemen en kunnen wij je erover adviseren. Een ander punt is dat de gaatjes voor de bubbels van het bubbelbad opblaasbaar al dicht bij de bodem beginnen. Met een zitje zou je daar dus boven uitkomen.

Hoeveel stroom verbruikt een opblaasbare spa?

Eén van de meest gestelde vragen is wat een opblaasbare spa kost aan stroom. Je wilt natuurlijk wel dat het water in je spa lekker op temperatuur is. Het opwarmen en op temperatuur houden van je water kost natuurlijk stroom. Hoeveel stroom is van een aantal factoren afhankelijk. Zo zal een grotere spa natuurlijk meer verbruiken dan een kleiner variant. Ook de locatie van de opblaasbare spa speelt hierin mee, evenals de buitentemperatuur. In de winter moet de pomp harder werken om je water op temperatuur te houden dan in de zomer. Over het algemeen komt het gemiddelde verbruik van een spa neer op iets minder dan 5 kWh per dag. Wanneer de temperatuur van je water omhoog moet zal het verbruik iets meer zijn. Heeft je water de ideale temperatuur bereikt dan is het verbruik om deze op peil te houden iets minder. Gemiddeld zal je uitkomen rond de 1 á 1,50 euro per dag. In de winter kan het iets hoger zijn.

Is het installeren van een opblaasbare spa makkelijk?

Zodra jij een keuze gemaakt hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk plaatsen. Voor het plaatsen van een spa moet je rekening houden met een aantal punten. Zo moet een spa altijd op een vlakke ondergrond staan. Deze moet zo vlak mogelijk zijn. Daarnaast heeft de pomp van de opblaasbare spa stroom nodig. Plaats je spa dus niet al te ver van een stroompunt. Het meest ideale is natuurlijk om je spa onder een overkapping te plaatsen. Zo kun jij ook met slecht weer genieten van je ontspan moment. Zodra je de locatie hebt uitgekozen kun je de spa plaatsen via onderstaand stappenplan:

  1. Zorg voor een horizontale, vlakke ondergrond. Leg een passende ondervloer (wij adviseren 8mm ondervloertegels) neer, waarop de spa geplaatst kan worden. De ondervloer zorgt voor bescherming en biedt tevens isolatie.
  2. Leg de opblaasbare spa op de ondervloer en blaas deze op met de meegeleverde pompunit. Let op dat je de hele opstelling direct goed hebt liggen, zodat je later niet meer hoeft te schuiven. Bepaal dus voor het opblazen waar je de pompunit wilt hebben.
  3. Zodra de spa opgeblazen is kan deze gevuld worden met water. Gebruik hiervoor altijd leidingwater. Voor het vullen van de spa kun je een tuinslang gebruiken. Het vullen zal dan ongeveer 1 á 2 uur duren (afhankelijk van het type spa en de waterdruk).
  4. Je spa staat klaar nu voor gebruik. Echter wil je waarschijnlijk warm water in plaats van koud leidingwater. Stel de watertempratuur in op je pompunit en laat deze draaien. Het volledig opwarmen van je water kan enkele uren duren. Gemiddeld warmt het water 1 tot 1,5 graad per uur op.

Spa accessoires

Om jouw relax moment nog aangenamer te maken bieden wij enkele praktische accessoires aan. Zo vind je hier een Lay-z spa hoofdkussen. Deze schuif je over de rand van jouw spa, zodat je extra comfortabel kan ontspannen. Uiteraard wil je ook graag een drankje erbij. De Lay-z spa bekerhouder biedt dan uitkomst. Dit plateau zorgt ervoor dat je 2 bekers en zelfs wat hapjes binnen handbereik hebt. Andere producten binnen de jacuzzi accessoires zijn de vloertegels, spa chemie set en schoonmaakset all-in one. Lees hier meer over het schoonmaken van jouw spa.

Hoe onderhoud ik een opblaasbare spa?

Doordat de bubbelbaden van Summertoys opblaasbaar zijn, hoef je je enkel in de zomermaanden om het onderhoud te bekommeren. De andere seizoenen leg je hem netjes binnen en heb je er geen omkijken naar. Vraag je je af “Hoe onderhoud ik een opblaasbare spa?” Allereerst is de waterkwaliteit van belang. Koop een watertest set, een zogenaamde spa chemie set om het water te testen. Vervolgens pas je het water aan naar de juiste pH waarde. Je doet dit wanneer je het water ververst en afhankelijk van hoe vaak je het opblaasbare bubbelbad gebruikt herhaal je dit periodiek.

Chloor voor spa opblaasbaar

Sommige mensen denken nog wel eens dat chloor in het water ongezond is. Het tegendeel is waar, want vervuild water met bacteriën kan schadelijker zijn dan een beetje chloor. Tenminste, als je niet teveel chloor toevoegt. Chloor wordt afgebroken door uv-stralen, dus het niveau in opblaasbare bubbelbaden zal altijd dalen. Je houdt het optimaal met chloortabletten voor spa en bubbelbad met een langzame afgifte. De chloorwaarde moet tussen 1 en 2,5 ppm liggen. De pH waarde moet tussen 6,8 en 7,6 liggen. Doe nooit vloeibaar chloor of schoonmaak-chloor in het water, maar doe alleen chloortabletten voor spa via een dispenser in het water! Voor baby’s en kleine kinderen wordt contact met chloor afgeraden.

Vragen over de opblaasbare spa, het bubbelbad opblaasbaar of over bestellen

We hopen dat met het lezen van deze tekst je het vertrouwen hebt gekregen dat je voor de opblaasbare spa kopen nodig hebt. Mocht je nog vragen hebben over de aanschaf van een opblaasbare spa, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan jouw graag te woord. Uiteraard mag jij je vragen ook via email naar ons toesturen via [email protected]. Nog goed om te weten; je kunt bij ons achteraf betalen en eventueel je product retourneren. Dit is wel zo’n veilig gevoel bij een opblaasbare spa kopen.