Gratis verzending
Bestway

Lay-Z Spa Hollywood

719.00

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bestway - Lay-Z Spa Hollywood

Op zoek naar een super grote opblaasbare spa waar jullie met zijn allen lekker in kunnen bubbelen in de achtertuin? Zoek dan niet verder: de Lay-Z spa Hollywood is het bubbelbad waar jullie naar toe op zoek zijn!

De ronde spa is geschikt voor 4 tot 6 personen. Jullie kunnen er dus gezellig met zijn allen in. De Lay-Z spa heeft een lichtdoorlatende print. Zowel de buitenkant als de top ring zijn van DuraPlus. De liner heeft een print met mozaïek en de bodem van de spa is zacht en isolerend. De pomp heeft zowel een Power Saving System als een Freeze Shield. Hierdoor kan je de spa het jaar rond buiten laten staan. De Lay-Z spa Hollywood heeft verder een ingebouwde drainagepijp en 2 handgrepen waaraan je hem makkelijk op kan tillen. Verder is het erg leuk dat er LED verlichting in het bubbelbad zit en ontvang je nog een afstandsbediening, 4 nekkussens, opblaasbare spahoes, filtercartridge, reparatiemateriaal en een Chemconnect. De binnenmaat van de spa is 148 cm (diameter).

de Lay-Z spa Hollywood heeft 140 airjets verspreid door de gehele spa heen. Wanneer je op zoek bent naar een opblaasbare spa met ook nog eens hydrojets voor een heerlijke massage dan is de Lay-Z spa Hawaii hydrojet pro echt wat voor jou!

BELGIË
LET OP! Controleer of het stopcontact welke gebruikt gaat worden wel geaard is. Onze Lay-Z spa’s van Bestway worden namelijk geleverd met een extra veiligheidssysteem waardoor het elektriciteitsnetwerk van de woning in orde dient te zijn. Indien dit niet het geval is kan de pomp mogelijk een error afgeven. Deze foutmelding kan enkel en alleen naderhand door Bestway zelf eruit gehaald worden. Ga daarom van tevoren goed na of het stopcontact geaard is. In nagenoeg alle woningen gaat dit goed, maar in oudere woningen kan dit soms een probleem opleveren. Kom je er alsnog niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Specificaties
Artikelnummer 7,08E+09
Gewicht 38 kg
Verpakkingsmaat 77 × 55 × 55 cm
Merk

Productafmeting

Vorm

Inhoud

Kleur

Materiaal

Aantal personen

Garantie

2 jaar

Direct afhalen

Nee

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-