hand- en voetpompen

Toon alle 4 resultaten

Een opblaasartikel, het woord zegt het al, moet opgeblazen worden! Terwijl je het liefst al lekker in je opblaaszwembad ligt of op je favoriete luchtbed. Het opblazen is bij een strandbal natuurlijk geen probleem, maar voor een zwembad of een groot luchtbed kun je wel wat hulp gebruiken. Daarom hebben wij een ruime keuze aan pompen in ons assortiment!

Handpomp

Om gemakkelijk en snel het opblaasartikel in kwestie op te pompen is een pomp natuurlijk ideaal. De Double Quick III van Intex pompt twee keer zo snel lucht in je opblaasbare zwembad door de dubbele pompfunctie. De Quick fill is namelijk voorzien van een pomp systeem wat pompt met de opgaande begin én de neerwaartse beweging. Dit geldt ook voor de Double Quick III s Hierdoor pompen de handpompen van Intex extra snel en heb jij dus meer tijd voor het genieten.

Voetpomp

Een ouderwetse voetpomp blijft toch een heel efficiënt model. De voetpomp, zoals je ‘m van vroeger gewend bent, is eenvoudig en doeltreffend. Je hoeft nu niet meer voorovergebogen met een te lage handpomp te pompen, maar gewoon lekker staand. Zo kun je tegelijkertijd lekker van het prachtige uitzicht genieten. 😉

Pomp met zuigkracht

Ken je dat? Je hebt luchtbed meegenomen op vakantie of je dagje weg. Je hebt op je luchtbed vele heerlijke momenten beleeft. Je hebt de originele verpakking netjes bewaard en kan niet wachten tot je je je opblaasartikel weer kan gebruiken. Voor nu is de pret even voorbij, dus je wil ‘m netjes opbergen. Maar hij past niet meer in de originele doos..

Dan hebben wij de oplossing: onze hand- en voetpomp heeft een ‘reverse’ stand waarbij de pomp de lucht uit het opblaasartikel zuigt. Zo past ie weer in de originele doos en kun je de volgende keer weer genieten van je luchtbed!