Opblaasartikelen

1–12 van in totaal 201 producten

Opblaasartikelen voor elke zomer

Iets wat echt niet mag ontbreken tijdens jouw vakantie of zomerse dagen? De opblaasartikelen van Summertoys.nl! Een opblaasbaar luchtbed, zwemring of opblaasdier wij hebben een ruim aanbod in soorten vormen en maten! Alleen het zien van al onze opblaasbare artikelen brengt je in de vakantiestemming.

Opblaasartikelen zwembad

Wij verkopen niet alleen de leukste opblaas artikelen voor in het zwembad, wij hebben ook een ruim assortiment opblaas zwembaden. Die mogen natuurlijk ook niet ontbreken deze zomer! Ben je op zoek naar een familie zwembad, of juist één voor je peuter? Wij hebben opblaas zwembaden in verschillende maten en vormen van de merken Intex en Bestway. De baden zijn makkelijk en snel op te blazen en verzorgen de nodige verkoeling en plezier.

Opblaasbare artikelen voor gegarandeerd plezier

Opblaasartikelen zorgen gegarandeerd voor plezier bij jong en oud! Wat dacht je van al spelend de grootste avonturen beleven met diverse opblaasdieren, relaxen op een van onze luchtbedden, lekker dobberen op een zwemband of een balletje overgooien met een van onze strandballen. Ben je avontuurlijker ingesteld? Geen probleem! Bij Summertoys.nl vind je ook opblaasboten en kajaks waar je met twee tot vijf personen mee kan varen. Naast opblaasartikelen voor het amusement verkopen wij natuurlijk ook opblaasartikelen die het spelen in het zwembad net een stukje veiliger maken! Voor de minder ervaren zwemmertjes onder ons hebben wij diverse zwemvleugels en zwemvesten in ons assortiment, zodat ook zij lekker hun gang kunnen gaan op het water!

Opblaasartikelen kopen

Opblaasartikelen kopen? Bij Summertoys.nl ben je aan het juiste adres, van zwembaden tot opblaasdieren en van opblaasboten tot luchtbedden; wij hebben het allemaal!  Met Summertoys.nl kan jouw avontuur beginnen! Mocht je nog vragen hebben over een van onze producten of een specifiek artikel zoeken, neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.