Strandballen

Toon alle 6 resultaten

Leuke strandballen kopen?

Elke zomer komen ze wel voorbij, is het niet thuis in de tuin, dan wel op het strand of op je favoriete festival: strandballen. De sfeermakers van het strand, noemen wij ze ook wel. Want kinderen spelen er uren mee. Ze rennen springen en vliegen in het rond achter de bal aan, de één nog leuker en kleurrijker dan de ander. Ga je een dagje naar het strand of zwembad, dan is een bal altijd leuk!

Opblaasbare strandballen

Onze strandballen zijn allemaal opblaasbaar. De meeste zijn makkelijk en snel op te blazen en compact verpakt, je hebt dus geen excuus meer dat hij niet mee kan, ze kunnen namelijk overal mee naar toe. De verpakking past nog in elke tas of koffer, ideaal! Wij hebben hele gezonde strandballen, in met de print van een onder andere een watermeloen of aardbei! Of valt de keuze op de Disney Frozen strandbal of toch eentje met glitters?

Grote strandbal

Is een normale strandbal niet groot genoeg en ben jij opzoek naar een nog grotere strandbal? Wij hebben strandballen van ruim een meter breed! Bijvoorbeeld de mega confetti strandbal of een strandbal watermeloen! Deze ballen zijn enorm groot, waardoor overgooien, voetballen en andere spelletjes net wat lastiger, maar óók veel leuker worden. Net als de gewone strandballen zijn deze ook compact op te bergen en mee te nemen, waardoor je nooit zonder jouw grote strandbal hoeft te zitten!

Strandbal kopen?

Dus, je wilt graag een opblaasbare strandbal kopen om samen met vrienden of het gezin te spelen in of rond het water? Dan hebben wij voor iedereen een geschikte opblaas bal! Kijk gerust een in ons assortiment en ontdek onze ruime keuze!