grond waterglijbanen

Toon alle 6 resultaten

Glijden als een PRO!

Je kent het vast wel… Het is zomer, de temperatuur is drukkend en je kinderen zijn drukker dan normaal. Het enige dat jij wil is rustig in de schaduw een boek lezen met een lekker koel drankje erbij. Een grond waterglijbaan kan dan de uitkomst bieden. Leg deze mat op het gras en sluit hem aan op de tuinslang. Je kinderen kunnen dan hun energie kwijt door een enorme aanloop te nemen, af te zetten en op hun buik over de mat heen te glijden. De H2OGO! Slip and slide glijbanen zorgen er voor dat ze samen met hun vriendjes de hele middag druk bezig zijn, waardoor jij de rust krijgt die je wil hebben om eindelijk dat boek uit te lezen.

De waterslide grond glijbanen zijn gemaakt van stevig PVC en hebben een aansluiting voor je tuinslang. Het water zorgt er voor dat de glijbaan glad blijft en lekker snel glijd.

Alleen, met zijn tweeën of zelfs met zijn vieren

Waar er tot een paar jaar geleden alleen een waterslide was waar je met 1 persoon tegelijk over heen kan glijden, zijn er inmiddels banen waar je met 2 personen of zelfs met 4 personen tegelijk overheen kan racen. Ren samen zo hard mogelijk op de baan af en maak gezamenlijk een buikschuiver. Wie komt er helemaal tot het eind? Uiteraard is de grote van je grasveld bepalend voor welke baan er het beste bij jou past, want een 4 persoons grond waterglijbaan heeft een lengte van 488 cm en is maar liefst 4 banen breed (dit komt neer op iets meer dan 2 meter).

Waterglijbaan kopen?

Natuurlijk vinden kinderen (en stiekem volwassenen ook) buikschuiven over een waterslide heel gaaf. Maar nog veel cooler is het om over de baan te glijden op de rug van een lama. De H2OGO! Lama waterslide is een grond waterglijbaan met 2 banen. Je kan dus tegen elkaar racen. Neem je lama, klem hem tegen je borst en neem een aanloop. Vlak voor de baan duik je boven op de lama en glij je genadeloos hard over de baan heen. Wie wordt de winnaar?!