Waterglijbanen

Toon alle 8 resultaten

Opblaasbare waterglijbaan in je tuin

Spelen met water alleen al is een feest, voeg daar een waterglijbaan aan toe en het feest is compleet! Bij Summertoys.nl is een ruime keuze aan waterglijbanen in vele variaties. Ieder kind wil toch een opblaas zwembad met glijbaan of een waterglijbaan in de tuin om in deze zomer af te koelen!?

Wij hebben waterglijbanen in verschillende afmetingen en voor diverse leeftijden. Een opblaas waterglijbaan is makkelijk te plaatsen en bevat verschillende spelelementen waarmee kinderen zich uren kunnen vermaken, zoals een sproeier of losse opblaas elementen. Naast een losse waterglijbaan hebben wij ook waterparken met een glijbaan en zwemgedeeltes.

Waterglijbaan voor alle leeftijden

Voor kleine kinderen zijn de speelcenter waterglijbaan het meest geschikt, deze zijn niet te hoog en hebben daarnaast verschillende speelelementen, zoals ballen, sproeiers en andere opblaas speel elementen waar zij zich uren mee kunnen vermaken.

Voor de oudere kinderen hebben we spannendere waterglijbanen. Enkel een losse waterglijbaan, maar ook hier hebben wij een combinatie met een waterpark, namelijk de waterpark h2ogo! waterparken van Bestway. Hier moeten kinderen eerst naar boven klimmen via een stormbaan opgang voordat ze naar beneden kunnen glijden.

Veiligheid en gebruik waterparken

Onze waterparken voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat er altijd ouderlijk toezicht is tijdens het spelen. De waterparken dienen op een geschikte ondergrond te worden geplaatst, zoals gras of een zwembad ondervloer. Plaats deze nooit op tegels, zand of stenen, dit zorgt voor schade aan de waterparken. Alle waterparken worden geleverd met een reparatiekit om eventuele lekkages die tijdens het gebruik ontstaan te dichten.

Waterpark kopen?

Wil je een waterpark kopen? Zodat jouw kinderen zich deze zomer ook urenlang kunnen vermaken in de tuin? Bij Summertoys.nl zit je goed. Mocht je nog vragen hebben over een van onze waterparken, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!