Zwembanden

1–12 van in totaal 73 producten

Dobberen met je zwemband

Heerlijk ronddobberen in het water? Bij Summertoys.nl vind je een uitgebreid aanbod zwembanden. We hebben zwemringen voor de allerkleinsten, voor volwassenen en iedereen daartussenin! Doordat wij A-merk zwembanden van zowel Intex als Bestway aanbieden bieden wij enorm veel keus, in maten, kleuren en prints!

Zwembandjes voor kinderen

Voor de minder ervaren zwemmers hebben wij een ruim aanbod aan arm zwembandjes, gemakkelijk op te blazen zodat zij zich ook kunnen vermaken in het water. We hebben ook een splitring of baby float waar je baby of dreumes in kan zitten en kan rond dobberen op het water. In ons assortiment zwemringen is ook voldoende keuze in kleine zwemringen voor de jonge zwemmers, bijvoorbeeld met verschillende dieren, deze sluiten beter aan bij hun lichaamsgrootte.

Opblaasbare zwemring

Doe de zwemring om je middel en plons in het zwembad en dobber in het rond, ga er lekker op zitten of zak heerlijk onderuit op het strand. Met onze zwemringen is de verkoeling in warme dagen lekker dichtbij. Door de goede kwaliteit is een waterglijbaan (mits toegestaan) geen probleem!

Zwembanden in diverse prints en maten

Niet één standaard maat en print, nee bij Summertoys.nl zijn ze er in verschillende breedtes en met verschillende zomerse prints en kleuren. Wij hebben opblaas zwembanden met en zonder handgrepen om je stevig mee vast te houden. Wil je samen met iemand dobberen op het water maar drijven jullie steeds uit elkaar? Dan hebben wij ook een Duo lounge zwembanden met twee zittingen, zo blijf je altijd dicht bij elkaar!

Zwemband kopen?

Wil je een zwemband kopen? Dan ben je bij Summertoys.nl op het juiste adres! Wij hebben zwemringen voor jong en oud! Bekijk rustig het assortiment, Mocht je geadviseerd willen worden, neem dan gerust contact met ons op.