zwemband baby

Toon alle 5 resultaten

Zwemband baby

De betrouwbare zwembanden van Intex zijn een veel voorkomende verschijning in het zwembad. De baby zwemband is opvallend door de oranje en gele kleur. Daarnaast zorgen de zwembandjes voor veiligheid in combinatie met de nodige comfort.

Baby float

De baby float is een opvallende oranje verschijnen en is, evenals de oranje zwembandjes, een buitengewoon geschikte zwemband voor de eerste zwemervaring van je kind. Je kind kan zelfstandig in de zwemband gaan zitten door het ‘broekje’ die er ingebouwd zit.

De zwemring is voor kinderen van 1 tot 2 jaar en is dus de voorloper van de zwemvliezen van Intex. Om je kind kennis te laten maken met zwemwater zijn deze zwembanden zeer geschikt. De opblaasbare float is ook voorzien van een rug steuntje en bestaat uit maar liefst 4 luchtkamers. Hierdoor is de zwemband zeer stabiel.

Zwemband 0 jaar

De my baby float van Intex is een veilige zwemband voor de aller jongsten. deze baby zwemband is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden oud, zo kun je je kind al vroeg kennis laten maken met waterpret.

De gele zwemband is met maar liefst 4 luchtkamers stabiel. Doordat de buitenste band groter is dan de binnenste band slaat de zwemband niet om, maar krijgt je kind wel de ruimte om lekker te spetteren.

De gele zwemring is ook voorzien van een ingebouwd ‘broekje’ en een rugleuning waardoor de houding comfortabel en veilig is om lekker samen rond te dobberen.

Splitring

Mocht je kind nou al een wat betere zwemmer zijn kun je na deze zwembanden een splitring proberen. Splitringen zijn makkelijk aan en uit te doen, doordat er achterin een onderbreking van de ring zit. Zo kunnen ze in als bij het water comfortabel en veilig spelen.

Nog meer (mini) speelplezier voor je kind krijg je met deze opblaasbare dieren van Intex. Hierbij heb je keuze uit vrolijke verschijningen zoals een eend, flamingo, orka of vis! De afmetingen variëren van 8 tot 13 cm!