zwemband volwassenen

1–12 van in totaal 34 producten

Zwemband voor volwassenen

Zwembanden zijn er in verschillende soorten en maten, diverse kleuren en zelf vormen. Vanaf een diameter van 91 cm spreken we over een zwemband voor volwassenen. Hoe groter de zwemring, hoe stabieler deze in het water ligt. Dit komt doordat je een breder drijfvlak hebt. Wij hebben zelfs zwembanden met een diameter van zwemband 122 cm. Goedkopere zwembanden zijn vaak effen van kleur en bevatten geen handvatten. Deze worden veelal gekocht om mee te nemen op vakantie, waarna ze vaak weg gegooid worden. De luxere zwemringen voor volwassenen hebben de meest uiteenlopende prints, hebben net iets dikker materiaal en zijn voorzien van handvatten. Door deze stevige handvatten kun je makkelijker vanuit het water op de zwemband klimmen.

Tegenwoordig gaat het zo ver dat luxe volwassen zwembanden niet alleen verkrijgbaar zijn in de bekende donut-vorm, maar zijn er ook banden in de vorm van een zwemband ster of hart. Ook zijn er zwembanden verkrijgbaar met een transparante bovenzijde en die gevuld zijn met kleine metalic kleurige snippers. Er is dus voor iedereen wel een passende zwemband verkrijgbaar.

Echt even helemaal niets…

Na een jaar hard werken is het dan eindelijk tijd voor je welverdiende break. Met je felgekleurde grote zwemband loop jij zelfverzekerd richting het water. Legt de zwembad op het water en stapt er zelf voorzichtig boven op. Langzaam schuif jij je billen naar beneden en legt je hoofd rustig op het zachte vinyl van zwemband voor volwassenen. Je benen liggen ontspannen over de band heen, met je voeten in het water. Je kijkt omhoog, waar de zon hoog aan de hemel staat. En terwijl jij helemaal tot rust komt vallen je ogen langzaam dicht. Zachtjes op en neer deinend op het water denk je even helemaal nergens aan. Dit is de ultieme ontspanning!

Zwemband voor kinderen

Naast een zwemband voor volwassenen hebben wij uiteraard ook een breed assortiment met zwembanden voor kinderen. Ook deze hebben de meest uiteenlopende kleuren en prints. Meestal zijn de zwemringen voor kinderen niet voorzien van handvatten. Maar ze zijn wel super leuk!