Camping

1–12 van in totaal 42 producten

Nederland is een kampeerland bij uitstek. Door de grote diversiteit aan natuur is geen enkele regio hetzelfde. Met name gezinnen met kinderen kiezen ervoor om te kamperen. De ruimte, vrijheid en gezelligheid van andere mensen om je heen maakt de camping de ideale vakantie bestemming. Waar de boeren campings juist kleinschalig en romantisch zijn, bieden de grote campings juist extra mogelijkheden zoals een zwembad en/of animatie. Ieder jaar trekken er weer honderdduizenden Nederlanders op uit met hun tent, vouwwagen of caravan voor een welverdiende vakantie.

Speelgoed voor de camping

Het voordeel van kamperen is dat je vaak net iets meer mee kan nemen dan wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat. Daarom zie je ook al jaren een aantal spellen en speelgoed wat veel gebruikt wordt op de camping. Je kan hierbij denken aan een badminton set, jeux des boulles en voet- of volleyballen. Maar het ultieme campingspel is Kubb de Viking. Dit houten spel kan met meerdere personen gespeeld worden, wat ervoor zorgt dat gezinnen nader tot elkaar komen, en dat kinderen snel vrienden maken op de camping. Het spel is makkelijk en kan door vrijwel iedereen gespeeld worden. Voor meer informatie lees dan hier onze blog over Kubb the Viking.

Het festival seizoen kan beginnen

Kamperen is niet alleen dé vakantie voor veel Nederlanders, maar kamperen hoort ook echt bij festivals. Ook voor de Festival camping vind je bij Summertoys wat je nodig hent. Met de Pavillo tenten van Summertoys kan het festivalseizoen echt beginnen. Deze tenten zijn makkelijk mee te nemen en op te zetten. Ze zijn voorzien van 180T polyester dat PU gecoat is. Hierdoor zijn de tenten waterdicht. De sterke fiberglas stokken zorgen ervoor dat de tent flexibel en sterk is. Ideaal voor op het festivalterrein! Ga jij dus samen met je vriend of vriendin, zorg er dan voor dat je een goede stevige tent bij je hebt zodat jij uitgerust de volgende dag tegemoet gaat. En wil jij jezelf wat opfrissen, dan kan dat met de solar buitendouche. Met een inhoud van 20 liter kun je weer fris de nieuwe dag starten.