opblaasboot kind

Toon alle 7 resultaten

Opblaasboot kind kopen

Enorm leuk voor op vakantie, voor in het zwembad of op de plas in de buurt; een bootje! Deze opblaasbare kinder bootjes zijn lekker vrolijk en geef je kind het gevoel de kapitein van de boot te zijn.

De vrolijk uitgevoerde opblaasboot is een must-have deze zomer met kleine kinderen. Jonge kinderen vinden het ruime sop maar wat interessant. Ze kijken hun ogen uit met al dat water om zich heen. De jongste kinderen kunnen nog niet zelfstandig zwemmen. Wanneer ze ook nog te jong zijn om (lang) met zwembandjes of een zwemvest te zwemmen is de opblaasboot zeer geschikt

Veilig te water

Het water op met een opblaasboot is voor je kind(eren) één groot avontuur! Geef de boot een duwtje of sleep de boot over het water. De boot heeft een diepe bodem, zodat je kind veilig blijft zitten en kan relaxen. In deze Bestway opblaasboot zit je kind zelfs veilig tegen de zon! Door het opblaasbare dak zit je kind uit de zon. Deze boot is ook voorzien van een stuurtje, waardoor ze hun fantasie helemaal de vrije loop kunnen laten. Verkrijgbaar in een roze variant met bloemen of een politieauto!

Pool cruiser

Racen over het water; het kan! Met deze raceauto of dit vliegtuig van Intex is je zoon of dochter helemaal klaar voor de race. Ze kunnen hun plezier niet op. Bestway heeft ook een twee snelle uitvoeringen; de speedboot en het ruimteschip, super cool!

Vliegtuig met waterpistool

Tot slot heeft Summertoys nog een hele toffe ‘opblaasboot’, of beter gezegd: watervliegtuig! Want deze twee toffe riders zijn old-school opblaasartikelen: een oud propellervliegtuig! Deze vliegtuigjes zijn uitgevoerd in grijs met rood of blauw met zwart. Het watervliegtuigje is voorzien van een ingebouwde waterpistool, hoe cool is dat!?

Op zoek naar grotere boten? Bekijk onze opblaasbare boten!