Opblaasboten

1–12 van in totaal 49 producten

opblaasboot kopen

Een opblaasboot kopen? Dat is altijd een goed idee. Maar uit welke opblaasbare boot haal je het meeste plezier? Bij Summertoys bieden wij een breed aanbod. Zo hebben wij een leuk opblaasbootje voor kinderen en opblaasboten voor volwassen! In diverse kleuren, uitvoeringen en formaten. In de basis is de keuze bij een opblaasboot kopen als volgt: je hebt de bekende rubberen opblaasboot, kajak of kano en allerlei leuk opblaasbaar speelgoed om lekker in te drijven. Blader door ons assortiment en maak je keuze, of neem contact op voor vragen en advies.

wat is de beste opblaasboot?

Voor we in de verschillende soorten opblaasboten duiken, willen we eerst graag een misvatting over een opblaasbaar bootje wegnemen. Hoewel je het door de lage prijzen niet zou verwachten, is de kwaliteit van deze producten verrassend hoog. Ga je een duurdere opblaasboot kopen, zul je ook van de vaareigenschappen versteld staan. Een opblaasbare kajak is zelfs voorzien van een zitje, opbergruimte en zijn vrijwel alle uitvoeringen uitgerust met afneembare vinnen voor extra stabiliteit. Je zult er hele zomer veel plezier van hebben. Zelfs op vakantie; een opblaasbare roeiboot is namelijk gemakkelijk mee te nemen.

Opblaasboot kind

Altijd al een eigen boot willen hebben? Met een van de opblaasbare boten van Summertoys ben jij snel een trotse boot eigenaar! De klassieke oranje opblaasboot van Intex, de Explorer Pro, is een uitermate geschikte opblaasboot voor kinderen! De Intex Explorer Pro 50/Explorer Pro 100 is een opblaasboot voor één kind, de Explorer Pro 200 is geschikt voor twee kinderen. Met deze rubberen opblaasboot heb je voor enkele tientjes een fantastisch product waar zowel jijzelf als de kinderen veel plezier van hebben. Wist je dat de Intex Explorer 200 een gewicht tot 120 kg kan dragen? Als volwassenen zelf een rondje varen op een meertje of plas in de buurt kan dus ook gewoon.

Opblaasbare boot 2-persoons

De opblaasbare boot Challenger is een echte gezinsboot, deze wordt geleverd als set, inclusief kunststof peddels en opblaaspomp. Deze opblaasboot met peddels is comfortabel, robuust en royaal om eindeloos te genieten. De opblaas boot is uitermate geschikt voor jonge gezinnen. Uren vaarplezier voor op de plas, de rivier of in zee. De Challenger 2 biedt plaats aan twee personen en de Challenger 3 aan drie personen! Blaas deze roeiboot snel op en geniet van een heerlijke middag op het water.

Opblaasboot meerdere personen

Ook voor groepen hebben wij opblaasboten! Samen genieten van het weer en lekker ronddobberen op het water met vrienden of het hele gezin! De opblaasbare boten zijn ook te gebruiken als vissersboot. Deze boten zijn uitgerust met houders voor de hengels.

De opblaasboot Seahawk 4 van Intex heeft plek voor 4 personen. Deze luxe uitvoering is van hoge kwaliteit en van alle gemakken voorzien. Uitermate geschikt om een dagje te ontspannen op het water. De boot is uitgerust met twee houders voor een vishengel, zo is er ook ruimte voor hobby’s!

De opblaasbare boot excursion 5 is de meest royale en comfortabele opblaas boot. Met plaats voor 5 personen kan iedereen gezellig mee! De boot is van alle gemakken voorzien en bevat onder andere opblaasbare bankjes en vier houders waar jij je vishengels in kan plaatsen.

Opblaasbare kajak kopen?

Verken de mooiste plekken (in de buurt) vanaf het water met een 1-persoons of 2-persoons kajak van Intex of Bestway! Een opblaas kano maakt het mogelijk snel en wendbaar complete tochtjes te varen over het water. Alle kano’s worden geleverd in een complete set. De Excursion Pro 2 heeft een opvallend rood uiterlijk en is van alle luxe voorzien. Deze kano wordt geleverd inclusief aluminium peddels, high output pomp en opbergtas. De Hydro Froce Ventura X2 is een royale opblaas kano die ruim plaats biedt aan twee personen. Deze kajak wordt geleverd inclusief aluminium peddels, een high output pomp en opbergtas. Ga jij de wateren in de buurt ontdekken in deze opvallende groene 2-persoons kajak?

Summertoys biedt de opblaasboot goedkoop aan

Bij Summertoys houden we van plezier. We vinden dat dit voor iedereen beschikbaar moet zijn. Of je nu voor een opblaasbare sup kijkt of bij deze opblaasboten; de prijzen zijn voor iedereen betaalbaar. Door onze samenwerking met topmerken als Intex en Bestway hebben we het aanbod waar Nederland op zit te wachten. Wij kopen zelf scherp in en leveren deze dus uit eigen voorraad. Door ons grote klantenbestand en de vele bestellingen die we verwerken, vragen wij niet de hoofdprijs voor onze artikelen. Meer mensen blij maken is voor ons belangrijker. Maar liefst 93% van onze klanten raadt ons aan en gemiddeld scoren we een 9!

wees er snel bij

Een keerzijde van onze prijsstelling is dat met name de zwembaden (zowel een opzetzwembad als opblaas zwembad) en opblaasboten als warme broodjes over de toonbank gaan. Zeker als het in de zomer lekker weer is. Hoewel we zelf een grote voorraad hebben, kunnen we tijdens hittegolven er niet altijd meer aankomen omdat de leverancier dan ook uitverkocht is. Als je nu een mooie opblaasboot aanbieding ziet, twijfel dan niet langer en bestel online. Je kunt bij ons kiezen voor achteraf betalen en je hebt na ontvangst nog 14 dagen retourrecht.

opblaasboten snel geleverd

Morgen het water nog op? Wanneer je doordeweeks je bestelling voor 12:00 uur plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag nog. In de meeste gevallen zal levering daardoor de volgende dag al zijn en kun je lekker gaan genieten. Ben jij woonachtig in de regio Dronten dan is afhalen ook mogelijk van maandag t/m vrijdag. Plaats je bestelling makkelijk online en haal je bestelde opblaasboot of kajak nog direct op.

veelgestelde vragen bij een opblaasboot kopen

Wil jij een rubber opblaasboot kopen? Dan kan het goed zijn dat je nog een aantal vragen hebt. Een vraag die we met name vaak krijgen is waar je mag varen met een opblaasbare roeiboot en of je deze ook met een motor kan en mag aandrijven. Bij ons koop je altijd de opblaasboot met peddels, maar sommige modellen kunnen ook uitgerust worden met een (fluister)motor.

kan iedere opblaasboot met elektromotor uitgerust worden?

Wanneer je een opblaasboot met elektromotor wilt gebruiken, dan is het belangrijkste dat dit veilig gebeurt. Waarschijnlijk heb je een fluistermotor in gedachten met een accu. Hoewel je in een rubber opblaasbootje een accu kunt vervoeren, is dit niet altijd even verstandig. Ons advies is om dit alleen te overwegen voor een grotere opblaasbare boot en alleen als Intex of Bestway in de handleiding aangeeft dat dit kan.

waar mag je met een opblaasbare boot varen?

Een vraag die aansluit op de vorige, is “Waar mag je met een opblaasboot varen?” In theorie mag dit overal tenzij anders aangegeven. Wel kunnen voor bepaalde plaatsen speciale regels gelden. Voor kanalen kan gelden dat je sneller dan 6 kilometer per uur moet kunnen varen. Zonder motor moet je dus aardig kunnen peddelen, want ook tegen stroming of wind in moet je minimaal 6 kilometer per uur kunnen varen. Informeer altijd voor je het water opgaat of het varen met een opblaasbare boot toegestaan is én of het veilig is.

hoe oud moet je zijn om met een opblaasbare boot te varen?

Het hebben van een zwemdiploma en het dragen van reddingsvesten is voor iedereen die zich op het water begeeft aan te raden. Vaak geeft de handleiding hier ook advies over. Wanneer je de opblaasboot met motor gebruikt, gelden er andere regels. Dan moet namelijk de bestuurder minimaal 12 jaar oud zijn en mag de boot niet harder dan 13 km/uur gaan. Voor een boot die sneller gaat is de minimale leeftijd 16 jaar.

heb je een vaarbewijs nodig voor een opblaasbaar bootje?

Voor een rubberboot of voor een ander type opblaasbaar bootje heb je geen vaarbewijs nodig. De boot mag daarbij geen motor hebben waarmee sneller dan 20 kilometer per uur gevaren kan worden. Houd daar rekening mee bij een opblaasboot met motor uitrusten. Bij het varen op zee, op rivieren en kanalen of op de grote meren kan een ander vaarbewijs verplicht zijn dan voor kleine meren en plassen. Je hebt daarvoor vaarbewijs 2 nodig. Laat je ook hierover goed informeren mocht je op zee of op grotere meren en rivieren gaan varen.