Rijdend speelgoed

1–12 van in totaal 133 producten

Een kinderfiets kopen

Ben jij op zoek naar een leuke, sportieve of stoere kinderfiets? Op summertoys.nl vind je een grote collectie goedkope kinderfietsen van 12 tot 28 inch voor jongens een meisjes. Maar welke maat heb jij nu precies nodig voor jouw kindje? De lengte van je kindje is bepalend voor de maat fiets die je kan bestellen. Want online een kinderfiets bestellen is leuk, maar je wilt wel dat deze geschikt is voor jouw kindje. Voor de juiste maat kun je onderstaande tabel gebruiken:

Lichaamslengte Kledingmaat Leeftijdsindicatie Ideale bandenmaat
95 – 100 cm 92 – 104 2 – 4 jaar Kinderfiets 12 inch
100 – 105 cm 98 – 110 3 – 5 jaar Kinderfiets 14 inch
105 – 110 cm 104 – 116 4 – 6 jaar Kinderfiets 16 inch
110 – 115 cm 116 – 122 5 – 7 jaar Kinderfiets 18 inch
115 – 120 cm 122 – 128 6 – 8 jaar Kinderfiets 20 inch
120 – 130 cm 128 – 134 7 – 9 jaar Kinderfiets 22 inch
130 – 145 cm 134 – 146 8 – 10 jaar Kinderfiets 24 inch
145 – 155 cm 146 – 164 10 – 12 jaar Kinderfiets 26 inch
155 cm of meer vanaf 152 vanaf 12 jaar Kinderfiets 28 inch

Kinderfiets online bestellen

Waar je vroeger naar de fietswinkel ging om een kinderfiets te kopen, kun je tegenwoordig prima online een kinderfiets bestellen. Deze worden in de fabriek al dusdanig gemonteerd dat jij hem bijna compleet gemonteerd thuis ontvangt. Aan de hand van de handleiding kun je de laatste onderdelen makkelijk zelf monteren. Sommige kinderfietsen worden al voor 95% gemonteerd geleverd. Ook voor de kwaliteit hoef je meer naar de fietsenwinkel, want wij leveren fietsen met dezelfde kwaliteit als de gerenommeerde fietsmerken. Maar dan tegen een online prijs! Kijk dus online bij jongensfietsen of meisjesfietsen, selecteer de juiste inchmaat en wellicht staat de nieuwe kinderfiets van jou zoon of dochter hier tussen. Een goedkope kinderfiets kopen doe je dus gewoon bij summertoys.nl. Bij ons vind je dus altijd een geschikte meisjesfiets of jongensfiets?

Volare kinderfiets kopen

Op summertoys.nl vind je een grote collectie Volare kinderfietsen. Volare is een Nederlands merk dat dezelfde kwaliteit biedt als de bekende merken. Veel van deze fietsen komen zelfs uit dezelfde fabrieken en hebben dezelfde hoge kwaliteit. Volare kinderfietsen zijn voorzien van een sterk stalen of aluminium frame en zijn voorzien van onderdelen met een uitstekende kwaliteit. Je kan hierbij denken aan o.a. Shimano Nexes 3 versnellingen. Alle fietsen worden in eigen beheer ontwikkeld en getest door Intertek-SGS volgens de strenge Europese kwaliteitseisen EN 71. Dit maakt een Volare kinderfiets tot één van de meest veilige en betrouwbare kinderfietsen.

Kinderfiets met zijwielen

Wanneer jou kindje leert fietsen is het behouden van evenwicht een hele opgave. Het is voor hen al een hele opgave om door te krijgen hoe het principe fietsen werkt. De algehele coördinatie speelt dan een grote rol. Met de benen moeten zij de trappers rondduwen, terwijl ze met de armen moeten sturen voor de juiste richting. Het in evenwicht houden van de fiets kan dan een lastige opgave zijn. Wanneer je kindje net begint met fietsen adviseren wij dan ook om een kinderfiets met zijwielen te kopen. Deze zorgen er voor dat je kindje zich meer kan concentreren op de techniek. Zodra zij dit onder de knie hebben kunnen de zijwielen in eerste instantie omhoog gezet worden, waarna deze later helemaal verwijdert kunnen worden. Als je kindje eenmaal de techniek beheerst en goed zijn/haar evenwicht kan houden zie je dat ze fietsen echt leuk vinden en racen ze door de straat. Wij adviseren dan ook altijd om op jonge leeftijd al te starten met een loopfiets. Dit geeft ze qua evenwicht een flinke voorsprong als ze een paar jaar later leren fietsen. In ons assortiment vind je ook een aantal leuke loopfietsen voor jongens en meisjes.

Disney kinderfiets kopen

Veel (met name kleine) kinderen vinden speelgoed van hun favoriete tekenfilms helemaal geweldig. Je kan hierbij denken aan Frozen, Cars, Disney prinsessen en Paw Patrol. Een kinderfiets in de kleuren en met de karakters van hun favoriete vinden zij dan ook helemaal het einde. De kinderfietsen zijn altijd voorzien van afneembare zijwielen en hebben hun eigen kenmerkende kleurstelling. Zo is een Frozen 2 kinderfiets voorzien van een lichtblauw frame, waarop Anna en Elsa terug komen. De fietsjes zijn voorzien van een mandje voorop en een poppenzitje achterop. Fietsen was dus nog nooit zo leuk! Het voordeel van deze kinderfietsjes is dat veel modellen al voor 95% gemonteerd geleverd wordt. Je hoeft de fiets dus niet volledig zelf in elkaar te zetten.

Een goedkope schoolfiets kopen?

Wil jij een goedkope schoolfiets kopen? Voor een goede schoolfiets zijn een paar dingen belangrijk. Het kan zijn dat jouw kind door weer en wind een flinke afstand moet fietsen tussen thuis en school. Dan is het fijn dat de schoolfiets voorzien is van versnellingen. Daarnaast moet deze natuurlijk stevig zijn. Met een degelijk frame dat tegen een stootje kan. Maar misschien wel het allerbelangrijkste is dat de schooltas of rugzak veilig meegenomen kan worden. Het is dus belangrijk dat een goede schoolfiets voorzien is van een bagagedrager of voordrager. Voor je tiener zijn dit echter minder belangrijke aspecten. Zij willen voornamelijk dat de schoolfiets er leuk uit ziet en de juiste kleur heeft. Als alles samen komt heb jij de ultieme schoolfiets gevonden!

Driewieler of loopfiets kopen?

Uiteindelijk leren vrijwel alle kinderen fietsen. Toch gaat het bij de een iets sneller dan bij de ander. Jij kan dit als ouder stimuleren door vroegtijdig je kindje voor te breiden. Dit kan door ze op jonge leeftijd kennis te laten maken met een driewieler of loopfiets. Het voordeel van een driewielers is dat zij op een stabiele en veilige manier leren hoe zij de trappers vooruit moeten duwen. Als zij dit principe onder knie hebben, zullen ze hier later alleen maar profijt van hebben. Op summertoys.nl vind je een aantal leuke driewielers, waarbij de meeste voorzien zijn van een duwstang.
Bij een loopfiets gaat het niet om het leren de trappers rond te duwen. Hier draait de voorbereiding voornamelijk om het behouden van je evenwicht. Studies tonen aan dat wanneer kinderen op jonge leeftijd een loopfiets hebben gehad, zij aanzienlijk sneller zonder zijwielen kunnen fietsen. Bestel je loopfietsen dus makkelijk en snel op summertoys.nl