Waterpistolen

Toon alle 10 resultaten

De leukste waterpistolen vind je op summertoys.nl

In de zomer, wanneer het buiten warm is, vinden kinderen het lekker om met water te spelen. Zwemmen met vriendjes, of achter elkaar aan rennen om elkaar nat te spuiten met een groot water pistool is dan lekker verkoelend. Onze waterpistolen zijn voorzien van een waterreservoir dat je vult met water. Door middel van een hendel ‘laadt’ je het pistool. Door de hendel op en neer te halen bouw je druk op in het reservoir. Hoe groter deze druk is, des te verder het pistool spuit.

Waterpistolen in alle soorten en maten.

Wat wij belangrijk vinden is dat een waterpistool gemaakt is van stevige materialen, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Omdat wij in de afgelopen jaren gezien hebben dat het materiaal steeds dunner werd hebben we besloten om zelf een assortiment samen te stellen. Hierbij houden we rekening met de grootte van het waterpistool, de inhoudt van het reservoir, het model en het schiet mechanisme. Pas wanneer alles voldoet aan onze hoge eisen is een waterpistool goed genoeg om aan ons assortiment toegevoegd te worden. Al jaren zijn onze army waterguns de best verkochte waterpistolen. Deze stoere geweren lijken op automatische geweren uit het leger en hebben een uitstekend bereik. Ze spuiten maar liefst 8 tot 10 meter ver wanneer de druk maximaal is.

Waterpistool kopen?

Bereid je nu alvast voor op de watergevechten die deze zomer plaats gaan vinden zodra de tempraturen stijgen. Bij Summertoys.nl koop je de waterpistolen waarmee jij kans maakt om dit watergevecht te winnen. Dus wacht niet te lang en bestel vandaag nog een van onze stoere waterpistolen voor jou en jouw kinderen!