Strandlakens

1–12 van in totaal 46 producten

Online strandlaken bestellen

Een strandlaken is natuurlijk onmisbaar wanneer jij een strandvakantie of stranddagje gepland hebt. Iedereen maakt er gebruik van en je hebt ze in alle soorten en maten. Maar welk strandlaken is geschikt voor jou? Hiervoor kijk je allereerst naar de maat. De meest gangbare lengte maten zijn 150 en 180 cm. Je kan dan heerlijk languit op het strandlaken liggen. Echter kun je ook kiezen voor een strandlaken XXL (bijvoorbeeld strandlaken 100×200 cm) waar je volop de ruimte hebt. Daarnaast wordt jou keuze bepaald door de print. Zeker op het strand kan iedereen je zien liggen en dan wil je natuurlijk wel een strandlaken dat bij jou past en welke jij mooi vind. Als 3e kun je kiezen voor het materiaal. Een strandlaken van polyester voelt zacht aan, terwijl een strandlaken van katoen juist luchtig is. Bekijk ons uitgebreide assortiment strandlaken. Welke ga jij online bestellen?

Het verschil tussen een badlaken en een strandlaken

Er bestaat een groot verschil tussen een strandlaken en een badlaken. Waar een badlaken bedoelt is om jezelf af te drogen is een strandlaken voornamelijk bedoelt om op te liggen. Vandaar dat deze vaak dunner zijn dan badlakens. Als jij op zonvakantie gaat, is een strandlaken praktischer dan een dik en zwaar badlaken. Het zelfde geldt wanneer jij een dagje naar het strand gaat. Je moet jou spullen wel eerst de duinen over dragen voordat je op het strand kan relaxen. Een strandlaken is gewoon compacter en lichter en wordt daardoor sneller gekozen dan een badlaken. Overigens wil dit niet zeggen dat een strandlaken geen water op neemt. Het is alleen iets minder dan bij een handdoek of badlaken.

Strandlaken groot

Wij begrijpen het wel dat jij kiest voor een strandlaken XXL. Dit strandlaken 100×200 biedt namelijk lekker veel ruimte. Dit is vooral ideaal wanneer jij de hele dag lekker in de zon wil liggen, zonder dat je vaak het water in gaat. Of wanneer je met het hele gezin een dagje naar het strand gaat. Vaak leg je dan meerdere strandlakens een stukje over elkaar heen, waardoor er een groot geheel ontstaat. Deze strandlakens XXL zijn dan ideaal. Strandlaken Monarch is dan ook een van onze best verkochte strandlakens. Lekker groot en makkelijk om ergens mee naar toe te nemen. Wanneer ga jij genieten van onze zachte XXL strandlaken?

Zon of toch liever schaduw?

Onze strandlakens zijn ideaal om mee te nemen naar het strand of een plas in de buurt. Je legt ze op het zand of op het gras en kunt heerlijk de hele dag vertoeven aan het water. Doordat het strandlaken gemaakt is van polyester voelt deze zacht aan en wordt niet warm in de zon. Ondanks dat jij de hele dag heerlijk kan genieten op een van onze prachtige strandlakens, adviseren wij toch om ook af en toe de schaduw op te zoeken. Naast een groot assortiment strandlakens, heb je op summertoys.nl ook een uitgebreid assortiment strandparasols, waarbij strandparasol 200 cm het meest verkocht worden. Zo ben je bij summertoys.nl direct klaar voor een onvergetelijke stranddag.