Opblaas zwembaden

1–12 van in totaal 53 producten

Opblaas zwembad kopen

Bij het aanschaffen van een opblaas zwembad heb jij deze zomer veel waterplezier. Een opblaas zwembad heeft voordelen ten opzichte van andere zwembaden als bijvoorbeeld frame zwembaden of schottenbaden. Met een opblaas zwembad hoef je namelijk niet te hannesen met buizen om een frame in elkaar te zetten. Een opblaas zwembad blaas je eenvoudig op en is daarna meteen te vullen met water.

Opblaas zwembaden zijn er al geschikt voor baby’s maar ook zijn er grotere opblaas zwembaden waar meerdere kinderen of volwassenen heerlijk in kunnen zwemmen. Voor minder dan 100 euro heb je al een opblaas zwembad in de tuin staan. Opblaas zwembaden zijn een stuk goedkoper dan andere zwembaden. Een opblaas zwembad zou dus een uitstekende keuze kunnen zijn voor waterpret in de zomer.

Verschillende soorten opblaas zwembaden

Er is heel veel keuze in het assortiment opblaas zwembaden. Zo hebben sommige zwembaden een eigen thema of zijn voorzien van meerdere kleuren. Daartegenover staan de neutrale rechthoekige zwembaden of juist een rond opblaas zwembad.

Sommige opblaas zwembaden zijn al geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. De meeste babyzwembaden hebben leuke en felle kleuren of zelfs een gave panterprint. Je kan ook voor een veel groter opblaas zwembad gaan met zelfs een diepte van meer dan 80 centimeter. Deze zwembaden zijn geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder, natuurlijk wel altijd onder begeleiding van ouders.

De opblaas zwembaden zijn te verkrijgen met maar één luchtkamer of met meerdere luchtkamers. De luchtkamers zijn binnen een mum van tijd opgeblazen en daarna kan het zwembad snel gevuld worden met water.

Opblaas zwembaden voor kinderen en volwassenen

Je kan kiezen voor een klein zwembad waar je kind veilig in kan spelen. Deze zwembaden hebben we in verschillende groottes en dieptes . Zo kies je het beste opblaas zwembad dat past bij de leeftijd van je kind. Neem bijvoorbeeld het Intex baby zwembad beer en konijn. Dit opblaas zwembad heeft een diameter van 61 centimeter en een diepte van 22 centimeter. Zeer geschikt voor kleine kinderen en baby’s. Met ook nog is een super leuke print aan de buitenkant.

Je kan ook voor nog meer waterplezier met een opblaasbaar play center. Play centers zijn er in verschillende groottes en bevatten extra speelattributen. Sommige play centers zijn zelfs voorzien van een glijbaan en hebben ieder hun unieke thema. Neem snel een kijkje bij ons aanbod aan opblaasbare play centers.

De kleinere opblaasbare zwembaden hebben meestal geen aansluitingen voor een zwembad filterpomp. Hierdoor zal het water sneller vies en troebel worden. Wil je dit voorkomen, kies dan voor de grotere opblaas zwembaden. Bij de meeste opblaas zwembaden van Bestway zit een filterpomp bij. Voordeel van de grotere opblaas zwembaden is het feit dat er vaak aansluitingen zijn om zelf een filterpomp aan te sluiten.

De grote opblaas zwembaden zijn zeer geschikt voor volwassenen en kinderen van verschillende leeftijden.

Accessoires voor opblaas zwembaden

Hoe leuk is het om je opblaas zwembad te voorzien van allemaal accessoires om mee te spelen in het zwembad. Wij hebben verschillende opblaasartikelen van opblaasdieren tot verschillende soorten strandballen. Gooi je zwembad vol met opblaasdieren of zwembanden en je kan helemaal los in je eigen zwembad.

Ga voor een doeltje in je zwembad. Met een waterpolodoel heb je je eigen waterpolo veldje in de tuin staan. Super leuk om een wedstrijd te spelen in je eigen opblaas zwembad. Hoe vaak kan jij raak gooien?

Naast accessoires om lekker mee te spelen in het zwembad zijn er ook handige accessoires om te helpen bij het opblazen van het zwembad. Zorg voor meer comfort in het zwembad en ga voor de zachte zwembad ondervloer voor een veilige ondergrond en comfortabele bodem van het zwembad.

Opblazen van het zwembad

Op verschillende manieren kan je jouwzwembad opblazen. De kleinere opblaas zwembaden kunnen vrij eenvoudig met de mond opgeblazen worden. Voor de grotere zwembaden kost het veel tijd om alle luchtkamers zelf op te blazen en kunnen luchtpompen uitkomst bieden.

Met een luchtpomp voorkom je duizeligheid en het licht in je hoofd voelen na lange tijd opblazen van het zwembad met je eigen longinhoud. Om dit te voorkomen adviseren wij het gebruik van een hand- of voetpomp. Deze luchtpompen worden geleverd met verschillende mondstukken zodat elk opblaaszwembad of opblaasartikel makkelijk en snel voorzien kan worden van lucht.

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Kies dan voor een elektrische luchtpomp. Met een elektrische luchtpomp hoef je zelf helemaal niks meer te doen. Sluit de luchtpomp aan op het opblaas zwembad en steek vervolgens de stekker in het stopcontact en binnen no time is je opblaas zwembad helemaal opgeblazen.

De elektrische luchtpomp heeft als bijkomend voordeel dat de luchtpomp ook een zuigfunctie heeft. Wil je het zwembad opruimen dan zijn alle luchtkamers met de elektrische luchtpomp heel snel weer helemaal leeg. Daardoor is het opruimen van een opblaasbaar zwembad een fluitje van een cent.

Onderhouden van je opblaas zwembad

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken van je opblaas zwembad. Daarom is het onderhouden van het zwembad erg belangrijk.

De kleinere opblaas zwembaden hebben geen filterpomp. Helaas hebben de opblaas zwembaden in de kleinere maten ook geen mogelijkheid om een filterpomp aan te sluiten. Zonder een filterpomp moet het water in het zwembad vaker ververst worden. Gelukkig gaat het in de meeste gevallen om weinig water dat vervangen moet worden.

Haal meteen een doek door het opblaas zwembad als het water ververst moet worden. Zo verwijder je makkelijk viezigheid en bladeren uit het zwembad. Dan blijft het schone water ook langer fris.

Bij de grotere opblaas zwembaden is er soms wel de mogelijkheid om een filterpomp aan te sluiten. Een filterpomp zorgt ervoor dat het water circuleert. Met een filterpomp blijft het water langer schoon en filtert de pomp viezigheid en bacteriën uit het water.

Daarnaast is het aan te raden om na gebruik van het opblaas zwembad een zwembad afdekzeil over het zwembad te trekken. Hierdoor blijven bladeren en insecten uit het zwembad en voorkomt het dat regenwater het zwembad in loopt.

In de zomer genieten van je opblaas zwembad

Met een opblaas zwembad heb je veel zwemplezier in je eigen tuin. Een opblaas zwembad is dus zeer geschikt voor kleine kinderen , maar ook voor families. Er staat niks meer in de weg om een zomer vol zwemplezier te hebben. Op een warme dag spring je heerlijk in een verkoelend opblaas zwembad of kunnen de kinderen lekker spetteren in het zwembad.

Het opzetten van een opblaas zwembad gaat makkelijk en de zwembaden zijn onderhoudsvriendelijk.

Kom je er toch niet helemaal uit, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder met vragen over een opblaas zwembad.