Emmers & Emmersets

1–12 van in totaal 30 producten

Bij ons vind je altijd het leukste strand en water speelgoed.

Wat is het eerste dat je voor je kinderen meeneemt wanneer je een dagje naar het strand gaat? Dat is natuurlijk een emmer of emmerset! Want met alleen een emmertje en een schepje kunnen kinderen zich uren vermaken. Schep de emmer vol met zand, plaats deze op zijn kop en bouw de mooiste zandkastelen. Loop vervolgens richting de zee en schep de emmer vol met water. Want om je kasteel moet natuurlijk ook een gracht komen. Wanneer je kinderen uitgespeeld zijn gebruiken ze het emmertje om gevonden schelpen in te bewaren. Een emmerset is dus het ideale en multifunctionele strand en water speelgoed voor een dagje genieten aan zee.

Wat vind jij het leukste speelgoed bootje?

Ga jij voor het grote cruiseschip, de veerpont met auto’s of laat jij liever de containers op het vrachtschip? Onze speelgoed boten zijn gemaakt van hard kunststof en zijn zo gemaakt dat zou blijven drijven wanneer je er mee door het water gaat. Maar pas op voor hoge golven, want dan zal het schip kapseizen. En dat willen we natuurlijk niet hebben. De losse attributen zorgen er voor dat je kind zich helemaal kan inleven en in zijn eigen fantasiewereld op gaat. De bootjes kunnen eigenlijk het hele jaar door gebruikt worden, wat dacht je van thuis in bad? Als het buiten te koud is om het zwembad op te zetten of een duik in zee te nemen.

Bij summertoys.nl vind je het leukste buiten speelgoed.

Ga je op vakantie, een dagje weg of blijf je lekker thuis? Bij ons vind je het leukste buiten speelgoed. Een emmertje of complete emmerset met schepje en gieter, plastic speelgoed bootje, (voet)ballen, vliegers of buitenspellen. Bij ons vind je alles voor jou avontuurlijke kinderen om het buiten spelen nog leuker te maken!