Luchtbed 2 persoons

1–12 van in totaal 15 producten

Opblaasbare luchtbedden, zo groot dat je er samen op kan liggen

Naast de reguliere 1 persoons luchtbedden, zijn er ook luchtbedden verkrijgbaar waar je met zijn tweeën op kan liggen. Samen is toch gezelliger dan in je eentje. Een luchtbed 2 persoons is breed genoeg om samen op te liggen. Daarnaast is de maximale belastbaarheid groot genoeg om 2 personen te kunnen dragen. Het mega grote luchtbed tweepersoons ligt stabiel in het water, waardoor je samen heerlijk kan rond dobberen in het zwembad, op een rustig meertje of zelfs de zee. Echt even samen ontspannen!

Luchtbed tweepersoons met vrolijke prints of opvallende vorm

Een luchtbed is gemaakt van vinyl en is meestal voorzien van meerdere luchtkamers die er voor zorgen dat het opblaasbare luchtbed stabiel in het water ligt. Waar alle luchtbedden vroeger rechthoekig waren, kunnen ze tegenwoordig ook luchtbedden maken met de meest uiteenlopende vormen. Zo zijn er ronde luchtbedden, maar ook in de vorm van engelen vleugels of een schelp. Ook de printing is tegenwoordig steeds beter. Een rond luchtbed met een smiley gezicht, of een realistische printing die nauwelijks van echt te onderscheiden valt. Er zijn zelfs 2 persoons luchtbedden die gevuld zijn met glitter folie die rijkelijk fonkelt in de zon. De keuze is dus eindeloos!

Het nummer 1 luchtbed 2 persoons

Luchtbedden zijn er in alle soorten en maten, maar het ultieme luchtbed voor 2 personen is het loungematras. Dit mega grote luchtbed is maar liefst 198 cm lang en 160 cm breed. Dat is zo groot als een gemiddelde boxspring. Het luchtbed is voorzien van comfortabele hoofdkussens en heeft 2 uitsparingen waar jij je drankje in kan zetten wanneer je het water op gaat. Met dit loungematras is dus niet de vraag of je kan ontspannen, maar met wie jij samen het water op wil.