Luchtpompen

Toon alle 8 resultaten

Luchtpompen

Snel genieten van je nieuwe aankoop? Met gebruik van een luchtpomp is je zwembad of opblaasartikel zo gevuld. Je hebt net een opblaaszwembad of een luchtbed aangeschaft. Dan wil je natuurlijk dat je zwembad snel staat en op je mooie luchtbed kan gaan liggen. Je kan je luchtbed of zwembad natuurlijk met je mond opblazen maar met gebruik van een luchtpomp kan dit veel sneller en voorkomt het dat je licht in je hoofd raakt van het met de mond opblazen.

Om het opblazen van het zwembad of andere opblaasartikelen snel voor elkaar te krijgen kan je het beste een luchtpomp gebruiken. We hebben veel verschillende luchtpompen. Alle luchtpompen zijn universeel met verschillende mondstukken. Zo zijn alle luchtpompen geschikt voor opblaasartikelen en opblaaszwembaden.

Afhankelijk van de grootte van het op te blazen artikel vind je bij ons luchtpompen met verschillende volumes. Onze hand- of voetpompen zijn van Intex en Bestway. Deze zijn gebruiksvriendelijk en van een hoogwaardige kwaliteit.

De voetpompen en handpompen zijn handige opblaaspompen en zorgen ervoor dat kleinere opblaasartikelen binnen een mum van tijd opgeblazen is.

Geen zin om je fysiek in te spannen bij het opblazen van je artikelen of moet je een grote hoeveelheid lucht naar binnen pompen. Dan is daarvoor een elektrische pomp de uitkomst. Simpel in gebruik en heel snel zonder enige inspanning zijn al je artikelen voorzien van lucht en klaar voor gebruik.

Voet- en handpompen

Met een handpomp is het heel eenvoudig om je opblaasartikel te vullen met lucht. De handpompen blazen bij zowel de opgaande als de neergaande beweging lucht in je opblaasartikel. Dat is fijn al je opblaasartikelen twee keer zo snel opgepompt. Spring dus super snel het zwembad in want het opblazen van je luchtbed of strandbal ging nog nooit zo snel!

Naast de handpomp hebben wij ook een voetpomp. Wil je snel alle soorten opblaasdieren, boten of luchtbedden oppompen. Dan is deze luchtpomp erg handig. De voetpomp is compact en makkelijk overal mee naartoe te nemen. Ga je dus op vakantie of een dagje naar het strand neem de voetpomp mee en alle artikelen zijn zo opgeblazen. Voordeel van de voetpomp is dat hij klein en compact is. Zo heb je nog alle ruimte voor andere spullen in de auto. Deze luchtpomp heeft ook een zuigfunctie om het laatste beetje lucht uit je opblaasartikel kan zuigen.

Elektrische luchtpompen

Heb je meerdere opblaasartikelen of een groot opblaaszwembad dat opgepompt moet worden. Dan heb je geen zin om lang met een voet- of handpomp alles op te pompen. Je wilt natuurlijk snel alles opgeblazen hebben zodat de kinderen lekker kunnen spelen met een opblaasdier of heerlijk liggen op je eigen luchtbed. Snel en zonder inspanning je artikelen oppompen met een luchtpomp? Dan is een elektrische luchtpomp de uitkomst! In een mum van tijd is je luchtbed of strandbal perfect opgeblazen.

Daarnaast is met een elektrische luchtpomp je boot of zwembad snel klaar voor gebruik en kan je heerlijk varen in je eigen opblaasboot of een frisse duik nemen in je zwembad.

Je denkt natuurlijk leuk een elektrische luchtpomp, maar als ik naar het strand rij en mijn opblaasdier of bootje op wil blazen heb ik geen stopcontact in de buurt. Dat is geen probleem wij hebben elektrische luchtpompen die je thuis kan opladen en daardoor makkelijk kan gebruiken op het strand. Ben je nu vergeten je luchtpomp op te laden? Geen probleem de Intex quick fill pomp is aan te sluiten op de 12v aansluiting in je auto. Ben jij net met je auto naar het strand gereden en wil je nog snel je luchtbed of zwemband opblazen voordat je naar het strand toe loopt, dan is deze luchtpomp ideaal