Luchtbed 1 persoons

1–12 van in totaal 33 producten

Het ultieme ontspannen gevoel

Beeld je in de zon staat hoog aan de hemel, jij ligt op je luchtbed zachtjes op en neer deinend meegaand op het ritme van het water… Als dat geen ontspannen is! Even je ogen dicht en een moment helemaal tot rust komen. Ken je dat? Een 1 persoons luchtbed is één van de meest verkochte opblaas artikelen bij Summertoys. Een luchtbed wordt meegenomen op vakantie, het strand of het zwembad. Daarnaast wordt een 1 persoons luchtbed ook vaak gebruikt om in de tuin lekker op te kunnen liggen zonnen.

Eenpersoons luchtbed in de meest uiteenlopende vormen

Waar vroeger een 1 persoons luchtbed gewoon rechthoekig was en het verschil gemaakt werd op basis van kleur, print of breedte, kan een luchtbed nu de meest uiteenlopende vormen krijgen. Zo zijn er opblaasbedden in de vorm van fruit, ijsjes, snoep en zelfs een hotdog of patat. Tegenwoordig wordt een luchtbed ook wel gezien als accessoire, waarmee jij zo opvallend mogelijk mee langs het zwembad paradeert. Wanneer jij niet in het bezit bent van het meest kleurrijke en opvallende luchtbed dan hoor je er niet bij.

Origineel 1 persoons luchtbed

Uiteraard is er ook nog steeds voldoende aanbod in de originele opblaasbedden voor 1 persoon. Ook hierbij is de keuze enorm. Zo zijn er basic luchtbedden in verschillende effen kleuren die men meeneemt vakantie en hier vaak achter laat wanneer de vakantie voorbij is. Maar er zijn ook wat luxere 1 persoons luchtbedden, met de meest kleurrijke print en die je voorzien van het beste comfort. Deze luchtbedden zijn vaak iets breder en hebben een ingebouwd hoofdkussen. En dan heb je nog reguliere rechthoekige luchtbedden die gevuld zijn met glitter, of voorzien zijn van goudkleurig vinyl.

Zo zie je dus dat er voor iedereen wel een 1 persoons luchtbed verkrijgbaar is.
Ben jij op zoek naar een 2 persoons luchtbed? Bekijk dan hier ons assortiment.