Strandparasol 200 cm

Toon alle 7 resultaten

Strandparasol 200 cm: bescherm je tegen de zon in stijl met de strandparasols van Summertoys!

Ontspannen én veilig genieten van de zon deze zomer? Koop dan een strandparasol 200 cm bij Summertoys. Met onze strandparasols kan je zonder zorgen genieten van de warmte van de zon, terwijl je toch goed beschermd bent tegen schadelijke UV-straling. Wij begrijpen dat jij de behoefte hebt aan comfort en bescherming voor jou en je (klein)kinderen tijdens een dagje strand! Daarom bieden wij een uitgebreide collectie van kwaliteitsparasols aan die aan al je wensen voldoen.

Strandparasol 200 cm bij Summertoys

  • Uitstekende bescherming tegen de zon: De strandparasols van Summertoys bieden doordat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen een goede bescherming tegen schadelijke UV-stralen om onbezorgd te kunnen genieten van de zon.
  • Stevige en duurzame strandparasols: Onze strandparasols zijn gemaakt met de gedachten om lang mee te gaan. Daarom kunnen ze tegen winderige omstandigheden en zijn ze gefabriceerd om door jou meerdere zomers meegenomen te worden naar het strand.
  • Stijlvolle ontwerpen: De strandparasols zijn bij Summertoys te verkrijgen in verschillende ontwerpen. Daardoor zit er altijd wel een design welke bij jou smaak past tussen.
  • Makkelijk in gebruik: De strandparasol 200 cm neem je gemakkelijk met je mee en zet je vervolgens makkelijk in elkaar op het strand. In een handomdraai heb jij een veilige schaduwplek gecreëerd voor jou en je gezin!
  • Handige meeneemtas: Onze strandparasols 200 cm worden standaard met een handige meeneemtas geleverd. Hierdoor neem je hem altijd makkelijk met je mee.

Waarom kiezen voor een strandparasol 200 cm van Summertoys?

Bij ons vind je strandparasols 200 cm tegen zeer scherpe prijzen en hebben een breed assortiment. Door deze combinatie van keuze en prijs kan je bij ons altijd terecht voor een mooi exemplaar. Daarnaast zijn wij de online shop voor al je strandartikelen en/of andere leuke opblaasartikelen. Wij hebben een breed assortiment waardoor je bij ons gelijk een strandlaken, strandstoel of bijvoorbeeld een strand windscherm kan aanschaffen!

Andere strandparasol kopen?

Als je deze strandparasols misschien net wat te groot vindt dan kan je bij ons ook terecht voor andere strandparasols. Naast de strandparasol 200 cm hebben wij namelijk ook strandparasols 180 cm in ons assortiment zetten. Verder hebben wij ook de nodige accessoires, zoals een parasolhouder of een parasolboor, om jouw veilig dagje in de strand compleet te maken!