Strandparasols

1–12 van in totaal 34 producten

Strandparasol kopen

Een strandparasol is niet zomaar een accessoire voor een lekker dagje naar het strand. Het biedt tal van voordelen die je comfort én gezondheid ten goede komen. Wil je even lekker in de schaduw liggen? Met een strandparasol lig jij lekker in de schaduw. Daarnaast beschermt een parasol je tegen de schadelijke kracht van de zon.

Bij Summertoys hebben we een uitgebreide collectie strandparasols die met jou voor een perfecte zomer zorgen. Of je nu van plan bent om te ontspannen op het strand, in je eigen achtertuin of bij het zwembad: onze stijlvolle strandparasols bieden je de ideale bescherming tegen de zon.

Waarom een strandparasol kopen bij Summertoys?

  • Ruime keuze strandparasols: Summertoys heeft een uitgebreide en diverse collectie aan strandparasols. Naast verschillende designs hebben wij ook parasols in verschillende maten. Zo hebben we strandparasols 180 cm en strandparasols 200 cm. Hierdoor vind je ongetwijfeld de perfecte parasol voor een dagje naar het strand.
  • Bescherming tegen de zon: De strandparasols van Summertoys bieden maximale UV-bescherming waardoor je huid beschermd wordt tegen de schadelijke straling van de zon. Om je goed genoeg te kunnen beschermen tegen de zon maken wij gebruik van hoogwaardige materialen.
  • Duurzaam: Wij begrijpen dat jouw strandparasol meer dan één zomer mee moet gaan. Daarom zijn onze parasols dan ook gemaakt om lang mee te gaan zodat je er meerdere seizoenen van kan genieten.
  • Eenvoudig in gebruik: Omdat je natuurlijk gelijk wilt ontspannen zodra je op het strand bent zijn onze strandparasols eenvoudig in gebruik te nemen. Je hoeft hem enkel maar in elkaar te zetten, de grond in te steken en genieten maar! Daarnaast worden onze strandparasols standaard geleverd met een handige draagzak waardoor je hem makkelijk met je meeneemt.
  • Unieke strandparasols: Summertoys heeft een uitgebreid assortiment strandparasols. Daarbij zitten genoeg strandparasols met unieke designs. Hierdoor heb je altijd de keuze uit een unieke en speciale parasols voor op het strand.
  • Maak je dagje naar het strand compleet: Bij Summertoys kan je naast een strandparasol kopen ook gelijk terecht voor al je andere strandaccessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strandlaken, strand windscherm of je eigen strandstoel. Kortom: Summertoys is de One Stop Shop voor jouw perfecte dag naar het strand!

Waarom een strandparasol kopen?

Een dagje aan zee kan heerlijk verkoelend zijn, maar de zon kan ook gevaarlijk zijn. Daarom is een goede strandparasol een essentieel accessoire om jezelf en je dierbaren te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Onze parasols zijn speciaal ontworpen om je een heerlijke verkoelende schaduw te kunnen bieden. Hierdoor geniet jij heerlijk onbezorgd van een dagje strand.

Strandparasol met UV-bescherming

Bescherming tegen schadelijke UV-stralen is een topprioriteit bij het ontwerpen van onze strandparasols. Onze parasoldoeken zijn voorzien van een hoge UV-beschermingsfactor (UPF), zodat je huid wordt beschermd tegen zonnestralen en huidschade. Geniet van de zon zonder zorgen te maken over de gezondheidsrisico’s. Daarnaast zijn al onze parasols uitgerust met stevige ankermechanismen en basisopties om ervoor te zorgen dat ze veilig op hun plaats blijven, zelfs op winderige dagen. Zo kun je ontspannen en genieten van je dag aan het strand zonder je zorgen te maken over onverwachte incidenten.

Strandparasol in gebruik

De strandparasols van Summertoys zijn handig in gebruik. Ten eerste krijg je bij onze strandparasols altijd een handige draagtas erbij. Hierdoor kan je hem eenvoudig met je meenemen als je een dagje weg gaat. Je klapt de strandparasol in elkaar en je kan hem zo meenemen naar een dagje strand of op vakantie natuurlijk. Ten tweede zijn onze parasols kantelbaar. De strandparasols kunnen zo worden gekanteld om de schaduwhoek aan te passen aan de veranderende stand van de zon. Zo kan je altijd comfortabel uit de zon zitten en hoef je jouw parasol niet steeds te verplaatsen.

Bescherming tegen schadelijke UV-stralen is een topprioriteit bij het ontwerpen van onze parasols. Onze doeken zijn voorzien van een hoge UV-beschermingsfactor (UPF), zodat je huid wordt beschermd tegen zonnebrand en huidschade. Geniet van de zon zonder zorgen te maken over de gezondheidsrisico’s.

Veilig van de zon genieten met onze strandparasols

Verder zijn al onze parasols uitgerust met stevige ankermechanismen en basisopties om ervoor te zorgen dat ze veilig op hun plaats blijven, zelfs op dagen met wind. Zo kun je ontspannen en genieten van je dag aan het strand en zonder je zorgen te maken over onverwachte incidenten.

Bescherming tegen schadelijke UV-stralen is een topprioriteit bij het ontwerpen van onze parasols. Onze doeken zijn voorzien van een hoge UV-beschermingsfactor (UPF), zodat je huid wordt beschermd tegen zonnebrand en huidschade. Geniet van de zon zonder zorgen te maken over de gezondheidsrisico’s.

Duurzame strandparasols

Naast dat een strandparasol sterk en je goed moet beschermen tegen de zon is het natuurlijk ook fijn om een leuke strandparasol te hebben. Daarom zijn onze parasols ook verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Een strandparasol met een unicorn, luipaardprint of veel vrolijke kleuren: het kan allemaal!

Onze strandparasols zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Hierdoor kun je seizoen na seizoen genieten van je strandparasol en hoef je hem niet na één zomer weg te gooien. Het sterke frame en robuuste parasoldoek zorgt ervoor dat hij je goed beschermd tegen zowel de zon als de wind.

Stijlvolle strandparasols

Naast dat een strandparasol sterk en je goed moet beschermen tegen de zon is het natuurlijk ook fijn om een leuke strandparasol te hebben. Daarom zijn onze parasols ook verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Een strandparasol met een unicorn, luipaardprint of veel vrolijke kleuren: het kan allemaal! Een dagje strand in stijl met Summertoys.