Lay-Z Spa

1–12 van in totaal 23 producten

Lay-z spa kopen

Is het voor jou binnenkort ook zover? Ga je genieten van een Bestway Lay-Z spa? De Bestway Lay-Z spa zou je gerust uit kunnen roepen tot winnaar onder de opblaasbare spa’s. De Lay-z spa is namelijk betaalbaar en van goede kwaliteit. Bovendien is er zeer veel keus in design, vorm, formaat en zijn er handige accessoires. Wist je dat je met een Bestway Lay-Z spa aanbieding soms tot 31% kunt besparen? Als je een opblaasbaar bubbelbad zoekt, kun je al slagen onder de 400 euro! En dan hebben we het niet over een kleintje, maar over bijvoorbeeld de Bestway Lay-Z spa Tahiti met airjet! Bestel direct online op Summertoys of lees verder voor meer informatie.

Bestway lay-z spa kopen

We noemden in de inleiding al de Bestway Lay-Z spa Tahiti. Andere toppers zijn de Lay-Z-spa Palm Springs en Lay-Z spa Havana. Het design van de Bestway Lay-z spa biedt voldoende keus. Elk model is bovendien goed uitgerust waardoor je voor een zacht prijsje ongelofelijk veel luxe krijgt. Dit type spa wordt ook wel de Lay-z jacuzzi genoemd. Overigens moet daarbij gezegd worden dat het niet om het merk Jacuzzi gaat, maar dit wordt zo in de volksmond genoemd. Het merk achter Lay-Z is immers Bestway. Dit merk is zeer ervaren en gespecialiseerd op het gebied van opblaasbare spa’s en opblaas en frame zwembaden.

Lay z spa aanbieding

Als je zoekt naar een Lay-z spa dan ben je bij Summertoys aan het juiste adres. Door onze grote voorraad en scherpe prijzen zijn wij namelijk dé partij om jouw Bestway Lay-z spa bij te bestellen. Wij leveren bestellingen gedaan op werkdagen voor 12:00 uur de volgende werkdag al aan huis. Bij artikelen onder de 30 kg is levering ook op zaterdag mogelijk. Neem gerust contact met ons op bij vragen over de actuele levertijd. Wacht echter niet te lang met jouw Lay-z spa kopen, zoals je ziet zijn sommige artikelen al uitverkocht. Ondanks onze grote voorraad van de Bestway Lay-z spa, kan deze zeker tijdens een hittegolf ineens uitverkocht zijn.

Welke Lay-Z-Spa is het beste?

Dit is een goede vraag en het antwoord zal je verbazen. De grootste opblaasbare spa is namelijk niet altijd ook de beste keuze. Hoe groter de spa, hoe langer het namelijk zal duren voor het water opgewarmd is en hoe meer stroom de opblaasbare spa zal gebruiken. Hoeveel stroom verbruikt een opblaasbare spa? Dit hangt uiteraard af van de plaatsing, het formaat, de buitentemperatuur, de stroomtarieven en de instellingen. Uit testen met vergelijkbare merken is weleens gebleken dat een opblaasbare spa zo’n 5 euro per dag kost. Kies dus een formaat dat past bij jouw gebruik. De Lay-Z spa Aruba is er bijvoorbeeld voor 3 personen, en veel andere modellen voor tussen de 4 en 6 personen. De Lay-Z spa Helsinki, Maldives, St. Moritz en Grenada zijn er voor 7-8 personen.

Waarop letten bij een Lay-z spa kopen?

Je las al over het aantal personen dat in een Lay-Z spa kan en het stroomverbruik. Check bij een spa die aan jouw wensen voldoet ook de opties die deze heeft. Bij een opblaasbare spa vergelijken kun je de bedieningsmogelijkheden en het aantal airjets in je keuze mee laten wegen. Kijk bij onze Lay-Z spa accessoires voor bijvoorbeeld cuphouders en hoofdsteunen.

Wat krijg je bij een Lay-Z spa?

Wat bij ieder product inbegrepen zit, staat op de productpagina vermeld. In de regel krijg je een opblaasbare spa, opblaasbare spahoes, filtercartridge, reparatiemateriaal, Chemchonnect kit en de Lay-z-spa gebruiksaanwijzing. Lees de handleiding goed door want hierin staat belangrijke informatie en staan handige tips. Zoals het antwoord op “Hoe lang duurt opwarmen Lay-Z-Spa?” Om je alvast voor te bereiden; gemiddeld warmt het water zo’n 1,5 tot 2 graden per uur op. De eerste keer moet je dus even geduld hebben voor het water lekker warm is.

Maak gebruik van een Lay-z-spa aanbieding van Summertoys

Wanneer je de Bestway Lay z spa gaat kopen, kies dan voor Summertoys. Als specialist in buitenspeelgoed en zwembaden weten we waar we over praten. Wij hebben een eigen voorraad waardoor levering altijd snel is. Daarnaast kun je contact met ons opnemen bij vragen. Dit kan zowel voor een aankoop als daarna. Mocht je bijvoorbeeld een vraag hebben over het gebruik, over opbergen of over het type chloortabletten en andere onderhoudsartikelen, dan heb je een specialist bij de hand. We zien je bestelling tegemoet en horen graag van je als we je verder kunnen helpen.