Spa accessoires

Toon alle 10 resultaten

Spa accessoires

Om echt alles uit je opblaasbare spa te halen zijn er spa accessoires om je in alle behoeftes te voorzien. Aan de hand van deze spa accessoires creëer je de ultieme spa beleving zelf bij jou in de achtertuin!

Met accessoires als zachte spa hoofdkussens en spa bekerhouders kan je heerlijk in je eigen Lay-z spa ontspannen. Ga voor de super zachte vloertegels onder je opblaas spa. De ondertegels 8 mm zijn speciaal voor de spa’s extra dik. Dankzij deze tegels onder je opblaas spa creëer je zelf het ultieme comfort en de beste ervaring in de spa.

Er zijn naast de spa accessoires die zorgen voor meer comfort tijdens het bubbelen ook accessoires om je spa in de best mogelijke conditie te houden. Van nieuwe filtercartridges voor de filterpomp tot complete schoonmaak sets om je spa mooi schoon en fris te houden. Want jij wilt toch ook heerlijk kunnen ontspannen in je eigen opblaas spa met schoon en fris water.

Nu vraag je je vast af hoe vind ik de juiste spa bekerhouder of de beste schoonmaak set voor mijn opblaasbare spa. De spa accessoires zijn geschikt voor alle Lay-z spa’s op onze website. Daarnaast zijn de meeste spa accessoires ook geschikt voor andere merken spa’s.

Onderhoud aan je opblaas spa

Onlangs heb je een eigen opblaas spa aangeschaft en heb je al meerde malen ontspannen in de spa gezeten. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je eigen spa genieten, daarom is onderhoud aan de spa belangrijk. Het zou immers zonde zijn dat de spa binnen afzienbare tijd kapot gaat.

Met de juiste spa accessoires kan je zelf de spa op en top onderhouden. Neem bijvoorbeeld een spa chemie set. Deze accessoire is uitermate geschikt om het water in de goede staat te houden. Hiermee hoef je minder vaak het water van de spa te verversen en kan het je vele liters water per jaar besparen.

Naast het onderhouden van het water in de spa wil je ook graag de spa zelf goed onderhouden. Daarvoor zijn accessoires als cartridges en de complete schoonmaak set aan te raden. Met goed onderhoud kan jij jaren plezier hebben van je eigen spa in de tuin.

Overige accessoires

Je onlangs gekochte opblaas spa wil je snel opzetten in de tuin om lekker te kunnen ontspannen na een mooie zomerse dag. Belangrijk bij het opzetten is de plek en de ondergrond waar jouw spa komt te staan. Je wilt immers niet dat de bodem van de spa makkelijk lek kan raken. Met ondertegels zorg je eenvoudig voor een stabiele en veilige ondergrond waar jij je spa kan plaatsen en voorkom je kans op lekkages.

Na een warme zomerdag ben je van plan om even lekker te ontspannen in de spa. Het begint al donker te worden en buiten is weinig verlichting aangesloten. Voor de ultieme spa beleving zijn onze drijvende solar lampen een niet te missen accessoire. De naam zegt het al, deze lampjes laden zichzelf op middels zonne-energie overdag. De accessoire geeft leuke verschillende kleuren af in het water wat zorgt voor een te gek resultaat tijdens het ontspannen in de spa.