Waterparken

1–12 van in totaal 26 producten

Opblaasbaar waterpark kopen

Om alles voor de kinderen uit het zomerseizoen te halen zijn opblaasbare waterparken super gaaf en next level. Met een waterpark in de tuin maak je je eigen zwemparadijs gewoon in de achtertuin. Vriendjes en vriendinnetjes uit de straat zullen allemaal op het waterspektakel afkomen.

Waterparken zijn er van super groot met glijbanen tot kleinere waterparken die zelfs in de kleinere tuinen te plaatsen zijn. De waterparken zijn in verschillende thema’s en kleuren verkrijgbaar. Elk waterpark is weer anders zo kan je kiezen voor waterparken met veel glijbanen of juist een waterpark met zwemgedeeltes en sproeiers.

Ga je voor een klein opblaasbaar waterpark kies dan voor een van de play center waterparken. Wil je echt groots uitpakken dan zijn de Bestway H2OGO! waterparken misschien een optie. Waterparken zijn geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

In plaats van een dagje naar een waterpark of zwembad in de buurt heb je met een waterpark alles in huis om zelf in de tuin een zwemparadijs voor de kinderen te creëren.

Play center waterparken

Waterparken zijn er voor groot en klein. Opblaasbare play center waterparken zijn zeer geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De waterparken van Bestway voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor geen probleem om met meerdere kinderen veilig helemaal los te gaan in deze opblaasbare waterparken.

De waterparken hebben allemaal verschillende thema’s. Zo kunnen kinderen zich helemaal uitleven in een waterpark met een kleurrijk fruit thema of voor de stoere jongens is een waterpark met een piraten thema fantastisch. Met een play center waterpark kunnen kinderen hele zomers lang zich uitleven. Snel van een stoere glijbaan af glijden of bowlen in je eigen water bowlingbaan.

H2OGO! waterparken

Op zoek naar een groter opblaasbaar waterpark voor nog meer water fun in de zomer? H2ogo! waterparken zijn dé opblaas waterparken om in de straat de show te stelen.

Deze waterparken zijn nog uitdagender met meer water, hogere glijbanen en zelfs klimwanden. De H2ogo! waterparken zijn geschikt voor tot wel 9 kinderen. Dus nodig gerust al je vriendjes uit om de hele dag bij jou te komen spelen!

De H2ogo! waterparken voldoen net als de play center waterparken aan alle veiligheidseisen die gesteld zijn. Je kan dus met een gerust hart toekijken hoeveel plezier de kinderen aan het maken zijn in je eigen tuin met een opblaasbaar waterpark.

Je eigen waterpark snel opzetten

Heel leuk om je eigen waterpark in de tuin te hebben. Je denkt waarschijnlijk dat het opzetten en onderhouden van een waterpark een hoop werk met zich meebrengt. Integendeel!

Alle onderdelen om je eigen waterpark op te zetten worden meegeleverd bij je waterpark. Zo zit er bij de H2OGO! waterparken een blower om het waterpark op te blazen. Sluit de blower snel aan op het stroom en binnen enkele minuten is je gigantische waterpark opgeblazen. Daarnaast zet je het waterpark eenvoudig vast met de haringen. Zo staat het waterpark veilig en stevig. Enige wat rest is het waterpark vullen met water en de tuinslang aan sluiten op de sproei elementen. Binnen enkele minuten verander je de tuin naar een waar water speelparadijs.

Onderhoud van je waterpark

Super leuk dat de halve straat de hele zomer lang komen ravotten in de achtertuin dankzij het mega waterpark dat er staat. Hoe moet je nu het hele waterpark onderhouden zodat het waterpark heel lang mee gaat.

Onze waterparken van Bestway zijn onderhoudsvriendelijk. Let bij het plaatsen van het waterpark op dat de ondergrond veilig is. Een ondergrond van stenen of grind wordt afgeraden. Plaats het waterpark op een ondergrond van gras of maak een geschikte ondergrond van ondertegels. Voordeel van vloertegels deze tegels zorgen voor meer comfort.

Zorg ervoor dat het water in het waterpark in goede conditie blijft. Gebruik hiervoor zwembad reinigingsproducten. Dankzij de reinigingsproducten blijft het water fris en schoon. Dit scheelt je veel liters water per jaar.

Opruimen van je waterpark

Een zomer lang hebben de kinderen kunnen genieten van een eigen waterpark in de tuin. De zomer komt tot zijn eind, de warme dagen zijn voorbij en de scholen gaan weer beginnen. Het is tijd om het waterpark weer af te breken. Bij aanschaf van een H2ogo! waterpark zit een handige tas inbegrepen.

Als eerste sluit je het water af van het waterpark. Vervolgens laat je het waterpark volledige leeglopen. Wanneer dit gelukt is adviseren wij om het waterpark schoon te maken. Dit voorkomt dat het waterpark tijdens de winterperiode beschadigd of verkleurd.

Zet de blower van het waterpark uit en koppel de blower af van het waterpark. Laat het waterpark vervolgens helemaal drogen. Nu is je waterpark helemaal klaar om opgeborgen te worden. Gebruik hiervoor de handige tas die meegeleverd is.

Het opzetten van je eigen waterpark in de tuin is een fluitje van een cent, maar het afbreken en opbergen van het waterpark is dus net zo eenvoudig.

Opblaasbaar waterpark kopen

Ben je nu helemaal overtuigd om je tuin naar een next level waterparadijs om te toveren. Kies dan niet alleen voor een zwembad in de tuin, maar ga dus (ook) voor een waterpark. De kinderen hebben nog nooit zoveel zwemplezier gehad de hele zomer lang. Je eigen waterpark heel dichtbij in de achtertuin.

Kijk dus snel naar het ruime aanbod waterparken op onze website. Waterparken geschikt voor kleinere kinderen of ga voor de grotere waterparken waar al je vriendjes en vriendinnetjes heerlijk de hele zomer los kunnen gaan.

Heb je toch nog vragen of ben je er niet uit welk waterpark het meest geschikt is bij jou in de tuin. Neem dan contact op en we helpen je graag om het juiste waterpark te vinden voor een ultieme zomer.