Opblaasbare play center

1–12 van in totaal 20 producten

Leukste opblaasbare play centers

Wil je meer waterpret in je eigen tuin voor de kinderen dan is een opblaasbare play center zeer geschikt. Naast een opblaas zwembad of een opzetzwembad in de tuin is een opblaasbare play center perfect. Een waterpark in de tuin zorgt voor nog meer plezier van de kinderen in de tuin.

Wanneer de zon begint te schijnen en de temperatuur op loopt, willen kinderen maar wat graag buiten spelen in het zwembad. Heerlijk spetteren in het water! Met een eigen waterpark in de tuin hebben kinderen nog meer waterplezier in de warme zomer maanden. Vooral kleinere kinderen vinden een play center waterpark helemaal het einde.

De opblaasbare play centers zijn er in verschillende kleurrijke prints en een eigen thema. Sommige waterparken bevatten losse onderdelen waarmee de kinderen in het waterpark leuk mee kunnen spelen. Zo kan je basketballen en bowlen in één van onze play centers. Of ga jij voor een super stoer waterpark met verschillende zeedieren en een eigen glijbaan.

Het opzetten van je eigen play center

Het is heel eenvoudig om je waterpark op te zetten. De opblaasbare play centers zijn voorzien van een uitgebreide handleiding om je play center snel en correct neer te zetten. Belangrijk is dat goed kijkt op welke plek het waterpark moet komen te staan. Plaats je play center nooit op een schuine bodem of op tegels, stenen of zand. Hierdoor kan de opblaasbare play center snel beschadigen of komen er gaten in de bodem.

Wij raden aan om het waterpark altijd op het gras of op geschikte ondertegels te plaatsen. Ondervloer tegels zijn eenvoudig als puzzelstukken te plaatsen op de door jou gekozen plek in de tuin. Hierdoor weet je zeker dat het waterpark veilig en op een goede ondergrond staat.

Blaas je play center waterpark snel op

Het opblaasbare waterpark staat op de juiste plek. Dan is het tijd om je play center op te blazen. Een opblaas play center heeft meerdere luchtkamers die voorzien moeten worden van lucht. De meerdere luchtkamers zorgen voor extra stevigheid en stabiliteit.

Je kan er natuurlijk voor kiezen om zelf je longinhoud te gebruiken bij het opblazen van het play center waterpark. De opblaasbare play centers zijn echter al vrij groot en blaas je een stuk minder snel op dan andere opblaasartikelen als een strandbal of luchtbed.

Het is dus handig om bij het opblazen gebruik te maken van een hand- of voetpomp. Hierdoor spaar je je longen en staat het opblaasbare play center binnen enkele minuten in de tuin.

Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Ga voor een elektrische luchtpomp. Super handig er zitten verschillende mondstukken bij waardoor de luchtpomp elk waterpark of andere opblaasartikelen kan opblazen. Met een elektrische luchtpomp maak je het jezelf dus wel heel makkelijk.

Een opblaasbare play center heeft dus meerdere luchtkamers. Begin bij het opblazen van het waterpark altijd met de onderste luchtkamer en werk daarna naar boven toe. Daardoor weet je zeker dat je het waterpark op de juiste manier is opgeblazen en zorgt het voor de meeste stevigheid.

Opruimen van een play center

De zomer raakt op z’n eind. Het begint frisser te worden en de scholen gaan weer beginnen. Dan is het natuurlijk tijd om je zwembad en play center op te ruimen en de tuin weer winter klaar te gaan maken.

Het opruimen van een opblaasbare play center gaat vrij eenvoudig. Koppel de tuinslang af van het waterpark en laat vervolgens het water uit de play center lopen. Binnen afzienbare tijd is het play center helemaal leeg. Vervolgens laat je de lucht uit de play center lopen.

Om de lucht makkelijker uit je play center te krijgen kan je de elektrische luchtpomp gebruiken. Deze luchtpomp blaast niet alleen lucht, maar heeft ook een zuig functie om lucht uit opblaasbare delen te onttrekken. Super handig en je play center is binnen no time helemaal leeg.

Tot slot vouw je het play center netjes op zodat hij terug in de doos kan en volgend jaar weer makkelijk opgezet kan worden.

Het ultieme play center waterpark

Hoe bepaal je nu welk zwembad of opblaasbaar waterpark het meest geschikt is voor jou. Het hangt vooral af hoe groot de tuin is. Opblaasbare waterparken zijn er van klein tot heel groot. Daardoor kan het zijn dat niet elk waterpark bij jou in de tuin past.

Ga dus zelf eerst na wat je graag wilt voor extra zwemplezier. Voor de kleinere kinderen zijn een play center of een leuke waterglijbaan zeer geschikt. Wil je echt next level gaan en heb je ruimte genoeg kijk dan voor een H2OGO! waterpark.

Niks staat je meer in de weg om het ultieme zwemplezier te beleven in je achtertuin met een van onze opblaasbare play center waterparken.

Kom je er toch niet helemaal uit welke play center het meest geschikt is. Het kan ook zo zijn dat je nog vragen hebt over een play center. Neem dan gerust contact op met onze waterparkexperts om alle vragen te beantwoorden.

Met een opblaasbare play center heb je een zomer lang zwemplezier!