Waterpark H2OGO!

Toon alle 6 resultaten

H2OGO! Waterparken

Hoe leuk is het om naast een zwembad je tuin om te toveren naar een groot waterparadijs met een H2OGO! Waterpark. Met een H2OGO! Waterpark zorg je ervoor dat je de hele tuin om kan toveren in een groot waterpark. Naast een zwembad zorgt een opblaasbaar waterpark ervoor dat er de hele zomer heerlijk gespeeld kan worden in het water.

Al onze waterparken zijn opblaasbaar en daardoor eenvoudig op te zetten. Ze komen in verschillende afmetingen en thema’s, zoals dino’ s, candy of jungle. Beleef de mooiste avonturen samen met je kinderen in je eigen waterpark!

Voor kleine kinderen hebben we altijd wel een waterpark dat in je tuin past. Door de vrolijke en felle kleuren kom je direct in de zomerstemming! Race van de glijbaan, gooi ballen door een ring of vaar mee op de rug van een nijlpaard of krokodil! Je kinderen vermaken zich de hele middag met een opblaasbaar waterpark!

Naast de kleinere opblaasbare waterparken zoals de opblaasbare play centers kan je groots uitpakken met één van onze H2OGO! Waterparken. Met een H2OGO! Waterpark van Bestway ga je echt over de top en was een waterpark vol fun nog nooit zo dichtbij.

H2OGO! waterparken in verschillende thema’s

De opblaasbare waterparken zijn er in verschillende kleuren, thema’s en vormen. Door het ruime assortiment in waterparken is er altijd wel een waterpark geschikt voor je tuin. Daarnaast hebben alle waterparken een uniek thema en zijn eigen speelonderdelen. Zo kan je met het ene H2OGO! Waterpark tegen elkaar race van de glijbaan en bij het andere waterpark probeer je elkaar te raken met een grote splash bal.

H2OGO! Waterparken zijn al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor kleinere kinderen raden wij een opblaasbaar play center aan. Deze waterparken hebben ook een eigen uniek thema en zijn meer geschikt voor kleinere kinderen.

Het is natuurlijk super leuk om de kinderen lekker te laten klauteren op een H2OGO! Waterpark met een grote klimwand. Ben je eenmaal boven glijd dan super snel naar beneden met de super snelle waterglijbaan. Of creëer je eigen hindernisbaan en strijd tegen andere wie het snelst rond is door het waterpark heen. Ontwijk de boksballen en ren langs de sprinklermuur wie plaatst als eerste zijn vlag en wint de wedstrijd?

Welk H2OGO! Waterpark is geschikt

Misschien is het lastig om te kiezen welk waterpark nu het meest geschikt is voor jouw tuin en het best bij de kinderen past. We helpen je daar graag bij en proberen je wegwijs te maken in het grote aanbod opblaasbare waterparken.

Zijn de kinderen nog klein of is er beperkte ruimte in de tuin ga dan voor een opblaasbare play center. Deze play centers hebben allemaal een andere thema en sommige bevatten zelfs een glijbaan. Een play center waterpark is dus zeer geschikt wanneer de ruimte beperkt is. Kinderen hebben uren speelplezier in de play centers van Intex of Bestway. Neem dus snel een kijkje en ga voor een waterpark in je eigen tuin.

Wanneer er naast een zwembad in de tuin nog ruimte genoeg is. Dan is een H2OGO! Waterpark het ultieme waterpark bij jouw in de tuin. De H2OGO Waterparken zijn wel heel erg groot dus let op en vergis je niet. Neem de H2OGO! Super Speedway deze heeft een afmeting van 5 meter bij 5 meter. Ga dus wel na of het waterpark daadwerkelijk in de tuin past.

Met een H2OGO! Waterpark kunnen er tot wel tien kinderen tegelijk ravotten in het waterpark. Let er wel op dat er altijd toezicht is op de kinderen tijdens het spelen in het waterpark in het kader van de veiligheid van de kinderen.

Eenvoudig je H2OGO! waterpark opzetten

Je wilt natuurlijk je onlangs aangeschafte eigen opblaasbare waterpark zo snel mogelijk staat in de tuin. De kinderen kunnen niet wachten om te gaan spelen op een warme dag in de zomer maanden.

Met een groot HOGOo! waterpark denk je misschien dat het opzetten ingewikkeld is en veel tijd gaat kosten. Integendeel, bij aanschaf van een H2OGO! Waterpark zitten alle onderdelen inbegrepen om het waterpark snel en veilig te plaatsen in de tuin.

Bij alle H2OGO! Waterparken zit een air blower om het gehele waterpark te voorzien van de benodigde lucht. Met behulp van de handleiding is het eenvoudig om de air blower aan te sluiten aan het waterpark en is het volledig opgeblazen binnen twee minuten. Enige wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt.

Dankzij de haringen die meegeleverd worden bij een H2OGO! waterpark staat het waterpark stabiel en kan het tegen een windvlaag op een dag met wat meer wind. Je wilt natuurlijk wel dat de kinderen veilig kunnen spelen in het waterpark.

Sommige opblaasbare waterparken hebben aparte wateronderdelen. Deze moeten ook voorzien worden van water en dat gaat zeer eenvoudig. De waterparken hebben simpele koppelstukken om de tuinslang op aan te sluiten.

Binnen een paar minuten staat je gehele waterpark veilig en klaar voor gebruik in de tuin. De H2OGO! Waterparken zijn dus gebruiksvriendelijk en staat binnen no time in de tuin.

H2OGO! waterpark goed onderhouden

Om een opblaasbaar waterpark in de beste conditie te houden zijn een aantal zaken belangrijk in het onderhoud van je waterpark.

Plaats je opblaasbare waterpark nooit op stenen of grind. Hierdoor kan de onderkant van het waterpark snel beschadigen of gaan lekken. Plaats het waterpark altijd op gras of maak gebruik van ondervloertegels voor een goede ondergrond. Met een goede ondervloer blijft de onderkant van het waterpark het beste beschermd en kan je waterpark jarenlang mee.

Er gaat net als bij een opzetzwembad aardig wat liters water in een opblaasbaar waterpark. Je wilt natuurlijk niet dat het water iedere week ververst moet worden. Stel je voor dat je iedere week het waterpark weer moet voorzien van liters nieuw water. Gebruik daarom de zwembad accessoires bedoeld voor het water. Met deze reinigingsmiddelen blijft het water in het waterpark schoon en fris. Je bespaart hiermee heel veel water.

Alle H2OGO! Waterparken zijn voorzien van een handige tas. Is het zomerseizoen voorbij en hebben de kinderen de hele zomer lang heerlijk kunnen spelen in hun eigen waterpark met vriendjes en vriendinnetjes. Dan wil je dat het waterpark in de winter periode veilig opgeborgen kan worden zodat volgend jaar het waterpark weer snel opgezet kan worden. Het waterpark en alle onderdelen passen gemakkelijk in de tas zodat je de volgende keer het H2OGO! Waterpark makkelijk kan pakken en weer in de tuin kan zetten.

Tuin omtoveren in een waar waterpark

Met een H2OGO! waterpark ga je een stap verder dan de kleinere play centers. Tover je tuin dus om in een groot waterparadijs met een H2OGO! waterpark. Naast een zwembad creëer je met een opblaasbaar waterpark super veel speelplezier en hoef je niet meer naar een zwembad of een waterpark ver weg. Alles op water speel gebied is voorhanden en dat gewoon bij jou in de achtertuin. Wie wil dat nou niet. Kijk dus snel bij één van onze H2ogo! Waterparken.

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over onze waterparken, neem dan gerust contact op met een van onze waterparkexperts en we helpen je verder.