Stuntvliegers

1–12 van in totaal 17 producten

Stuntvlieger kopen

Wil je een mooie, snelle stuntvlieger kopen? Je ziet iedere zomer weer mensen op het strand plezier hebben met stuntvliegers. Het is een uitdagende en actieve sport. Dit maakt een stuntvlieger kopen ideaal buitenspeelgoed voor mensen die geen zin hebben om uren op een handdoek te liggen. Ga jij ook liever met een stunt vlieger je behendigheid oefenen? Dan ben je bij Summertoys aan het juiste adres. Ieder jaar zijn wij dé winkel voor stuntvliegers kopen. Dit komt mede door onze lage prijzen en grote beschikbaarheid. Bovendien leveren we snel en direct uit eigen voorraad. Maak de juiste keuze en bestel jouw vlieger vandaag nog.

Stuntvlieger: ideaal in Nederland

In Nederland hebben we een ideaal klimaat om te vliegeren. Ons land is vlak en heeft een lange kustlijn of andere plekken waar de wind vrij spel heeft. Stuntvliegeren is spectaculair om naar te kijken en een uitdaging om te doen. Deze 2-lijns vlieger maakt loopings in de lucht, scheert langs de grond en accelereert als de raket de lucht in door jouw sturing. Hij is voorzien van 2 lijnen waarmee jij precies aangeeft wat de vlieger moet doen. Veel mensen denken dat ze bij weinig tot geen vlieger ervaring beter kunnen beginnen met een kleine stuntvlieger, maar een kleine vlieger reageert vele malen feller dan een groter exemplaar. Wij adviseren dan ook altijd te beginnen met een vlieger van 140 cm of een vlieger van 160 cm.

Wat is het verschil tussen een stunt- en een matrasvlieger?

Twijfel je tussen een matrasvlieger of stuntvlieger bestellen? Eén van de verschillen tussen een stuntvlieger en matrasvlieger is de vorm. Waar een stuntvlieger een driehoekige vorm heeft, is een matrasvlieger langwerpig. Daarnaast bevat een stunt vlieger stokken die er voor zorgen dat de vlieger op spanning blijft staan, waar de matrasvlieger luchtzakken heeft en door de wind strak gehouden moet worden.

Besturing matrasvlieger of stuntvlieger

Buiten het design zit er ook een groot verschil in besturing. Een matrasvlieger beweegt zich sierlijk en elegant door de lucht, terwijl een stuntvlieger juist vinnig en agressief reageert en hierdoor meer spektakel biedt.

Matrasvlieger of stuntvlieger: wat is het beste voor jou?

Wanneer je weinig tot geen ervaring hebt met vliegeren adviseren wij om te starten met een matrasvlieger. Deze zijn makkelijker te besturen omdat deze minder fel reageren. Hierdoor krijg je gevoel wat een vlieger voor bewegingen maakt. Wil je toch liever direct beginnen met een stuntvlieger, kies dan niet voor een kleine.

Wat is een goede stuntvlieger?

Vaak denken mensen dat een kleine vlieger makkelijker is dan een grote. Bij stunt- en matrasvliegers is het juist zo dat een grote vlieger makkelijk te besturen is dan een kleine. Des te kleiner de vlieger, des te feller deze reageert. Zocht je naar stuntvlieger kind? Voor kinderen onder de twaalf kiezen mensen eerder een eenlijns kindervlieger. Voor kinderen boven de 12 en volwassenen is een tweelijns stuntvlieger vaak de juiste keyze. Daarbij zal een stuntvlieger voor volwassenen makkelijker te besturen zijn omdat zij meer kracht in hun armen hebben. Maar laat je kind niet ontmoedigd raken als het de eerste keren moeilijk is, oefening baart kunst.

Unieke leverancier van conquerair stuntvliegers.

Samen met onze vliegerexperts stellen wij jaarlijks een groot assortiment vliegers samen. Hierbij staan kwaliteit en gebruiksgemak voorop. Conquerair is ons eigen vliegermerk en staat al jaren bekent om zijn hoge kwaliteit. Dit zie je terug in de kleinste details en merk je tijdens het vliegeren. Ga jij voor een stuntvlieger, dan is Conquerair de juiste keuze!

Stuntvlieger kopen bij Summertoys

Of je nu een fijne strandvlieger zoekt, of de beste stuntvlieger om snelle bochten mee te maken, Summertoys heeft een goede en goedkope vlieger voor je klaar liggen. De meeste hebben prijzen van rond de 10-20 euro en de kwaliteit die je daarvoor krijgt zal je positief verrassen. Je hoeft bovendien niet naar een vliegerwinkel in de buurt te zoeken, want je ontvangt je bestelling doorgaans de volgende dag al in huis.