Vliegers

1–12 van in totaal 47 producten

Vlieger kopen

Op zoek naar een vlieger voor kinderen of een (stunt)vlieger voor jezelf? Iedere lente en zomer behoort een vlieger kopen weer tot de favorieten onder het buitenspeelgoed. Summertoys heeft vliegers voor jong en oud, ervaren of niet! De vliegers zijn er in verschillende afmetingen, van groot tot klein en een breed scala aan kleuren en patronen. Welk van onze vliegers kopen het beste is voor jou? Bekijk daarvoor deze pagina. Als je het al weet kun je direct jouw vlieger bestellen. Contact opnemen met onze specialisten behoort ook altijd tot de mogelijkheden. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken uit onze goede en goedkope vliegers.

Wat is een goede vlieger?

Je wilt een goede vlieger kopen waar je veel plezier van hebt. Er zijn echter meerdere soorten verkrijgbaar. Wij verdelen deze vliegers in drie categorieën. De eerste categorie is kindervliegers, dit zijn kleine vliegers met één touw. De tweede categorie bevat stuntvliegers. Een stuntvlieger besturen is een actieve bezigheid, met de twee touwen kun je sturen en manoeuvres in de lucht maken. De laatste categorie omvat matrasvliegers. Dit zijn grote vliegers die makkelijk te besturen zijn. Ze zijn echter ongeschikt voor kinderen omdat er flink wat trekkracht door de wind ontstaat. Onder bovenstaande categorieën vallen meerdere types vlieger.

Kindervliegers

Zocht je naar een vlieger voor een kind? Dan wil je een eenlijns vlieger kopen die makkelijk op te laten is, die weinig trekkracht heeft en die er leuk uitziet. De traditionele kindervlieger heeft één lijn. Deze kleine vlieger is daarmee niet wendbaar en kan daarom zelfstandig gebruikt worden voor de wat kleinere kinderen. Deze kan erg hoog en trek niet zo hard, ideaal voor jonge kinderen! Die kijken gegarandeerd hun ogen uit! Bekijk hier al onze leuke kindervliegers. Of lees verder om erachter te komen welke vlieger volwassenen kopen bij ons.

Stuntvliegers

In ons assortiment vind je ook grote en kleine stuntvliegers. Deze zijn uitdagender te besturen naarmate de wind harder is. De stuntvlieger wordt bestuurd met twee handen en maakt scherpe snelle bochten. Deze kunnen behoorlijke trekkracht produceren. Door met de stevige wind te spelen kan hij op hoge snelheid door de lucht knallen.

De vliegers zijn van het merk Conquerair en zijn gemaakt van 4mm dik Fyberglass en twisted polyester. De goede (stunt)vlieger is dus van uitstekende kwaliteit kwaliteit.

Oefening baart kunst, vooral met vliegeren! Probeer de stuntvlieger zo lang mogelijk in de lucht te houden, je zult zien dat je steeds langer de vlieger in de lucht houdt. Daarna komen de scherpe bochten en er zijn tevens een heleboel trucjes mogelijk!

Matrasvliegers

Tot slot hebben wij ook een aantal matrasvliegers in ons assortiment. Deze grote vliegersoort is niet uitgerust met stokken, maar met luchtkamers. De relatief grote vliegers zweven prachtig door de lucht. De matrasvlieger is ook geschikt voor de beginnende vliegeraar. De matras vliegers van Ventis worden geleverd met instructies en handleiding voor zowel de voorbereiding als het vliegeren. Een matrasvlieger is er al vanaf 80cm breed.

Door de enorme oppervlakte van de vlieger is er sprake van een grote trekkracht. Zorg dus wel dat je wat tegenkracht kan geven op het moment dat de wind flink waait! De matras vlieger vergt veel kracht wanneer het hard waait maar zweeft/danst prachtig egaal door de lucht wanneer er een lekker windje waait.

Hoe groot moet een matrasvlieger zijn?

Hoe groot je matrasvlieger moet zijn hangt af van je lichaamsgewicht. Je moet immers niet zelf aan de vlieger omhoog vliegen. Je kunt de juiste maat van de matras vlieger berekenen door de oppervlakte te berekenen en te kijken welke bij jouw lichaamsgewicht past. Onder de 40 kg lichaamsgewicht wordt een vlieger met een oppervlakte van minder dan 1,2m² aangeraden, tot 50 kg maximaal 1,5m² en tot 60 kg niet meer dan 2.0m². Uiteraard hangt het juiste formaat af van je activiteit en de windkracht. Je kunt wel een lichtere vlieger kopen, maar koop zeker niet een te grote vlieger die niet voor jouw gewicht geschikt is.

De perfecte vlieger kopen

Bij Summertoys hebben we een groot assortiment vliegers geschikt voor jong tot oud. Dit zijn vliegers die ideaal zijn om te gebruiken op het strand, in een weiland of op een andere open plek. Ze zijn niet geschikt voor kitesurfers. Je vlieger bestellen doe je gemakkelijk online. Doordat we eigen voorraad hebben, is deze snel verzonden. Zie je een vlieger aanbieding waar je graag gebruikt van wilt maken? Wacht dan niet te lang. Zeker in de lente en zomer kunnen ze uitverkocht raken, ook bij de fabrikant. In de lage landen staat wel meer dan eens wat wind. Profiteer daarom nu van ons aanbod en gebruik de wind in je voordeel!

Zijn goedkope vliegers wel goed?

Als mensen onze prijzen zien, twijfelen ze wel eens over de kwaliteit. Wij krijgen daar regelmatig vragen over. Want hoe kunnen ze voor zulke scherpe tarieven toch van een goede kwaliteit voorzien zijn? Allereerst kopen wij groot in en nemen we de vliegers zelf op voorraad. De inkoopvoordelen rekenen wij uiteraard door in onze prijs. De kwaliteit van onze merken is zeer goed. We werken onder andere met Conquerair, Günther en Ventis. Dit zijn merken waar we al jaren ervaring mee hebben, en weinig tot geen klachten over krijgen. Mede vanwege de lage prijs zeggen wij: probeer het eens, het zal je zeker bevallen!

Vlieger kind

Zocht je naar een vlieger kind? Dan ga jij binnenkort iemand heel blij maken. Onze kindervlieger valt namelijk altijd in de smaak. Voor kinderen onder de 12 jaar zijn eenlijnsvliegers de beste keus. Zo’n kindervlieger kopen hoeft bovendien niet veel te kosten. Daarmee is het ook een perfect cadeautje om als verrassing op een stranddag mee te nemen. Omdat met een vlieger kinderen hun behendigheid oefenen, is een kinder vlieger bovendien een mooie opstap om later met een stuntvlieger overweg te kunnen. Het legt de basis voor het leren omgaan met de wind. Op latere leeftijd zal deze basis voor bijvoorbeeld kitesurfen, windsurfen of zeilen zeker van pas komen!

Een leuke kindervlieger koop je bij Summertoys

Bij Summertoys houden we van plezier en van de zomer. We hebben daarom een prachtig assortiment van speelgoed voor jong en oud. Als je met een vlieger als kind gespeeld hebt, zul je ongetwijfeld begrijpen wat we bedoelen. Doordat de prijzen van kindervliegers een stuk goedkoper zijn geworden, is het nu voor iedereen betaalbaar. Wij van Summertoys kopen grote voorraden in en profiteren daarbij van inkoopvoordeel. Wij zetten dit voordeel direct door aan onze klanten en streven ernaar om een kindervlieger kopen binnen ieders budget te laten passen!

Welke vlieger voor kind?

Voor kinderen jonger dan 12 is de eenlijnsvlieger het leukste. Deze is makkelijk te bedienen. Welke windkracht heb je nodig om te vliegeren? Vanaf een windsnelheid van 10 km/uur zal het vliegeren al heel goed gaan. Daarbij is het vanzelfsprekend dat met een constante wind het makkelijker vliegeren is dan met windvlagen. Kies een goede en niet te forse windsnelheid om de vlieger met je kind op te laten, dan is het gemakkelijk en krijgt je kind vertrouwen in zijn of haar eigen vermogen om met een dergelijke vlieger om te kunnen gaan.

Eenlijnsvlieger kopen

Een eenlijnsvlieger kopen is ideaal voor kinderen tot 12 jaar. Zocht je een vlieger voor een kind van 3 jaar oud? Bedenk dan wel dat dit doorgaans de minimale leeftijd is om veilig te vliegeren. Kies je een kleine eenlijnsvlieger voor een kind, daar heeft je kind de eerste jaren het meeste plezier van. Ook met 4, 5 en 6 jaar is zo’n vlieger nog leuk. Stel je zoekt een vlieger voor een kind van 8 jaar, dan kan nog steeds een eenlijnsvlieger de beste kindervlieger zijn. Als je kind al veel ervaring met vliegeren heeft, is dit juist ook een moment om op een stuntvlieger of kleine matrasvlieger over te stappen. Dit laatste hangt ook af van zijn of haar lichaamsgewicht. Op een matrasvlieger kan veel kracht komen te staan. Vlieger altijd samen met je kind om het veilig te houden.

Waar koop je vliegers?

Wil je een eenlijnsvlieger kopen, een stuntvlieger of matrasvlieger? Afhankelijk van de leeftijd van je kinderen kies je de beste kinder vlieger. Wij verkopen goedkope vliegers van goede kwaliteit. Over onze merken Günther en Conquerair zijn wij en onze klanten zeer te spreken. Maak deze zomer je kinderen blij met een vlieger! Bestel vandaag nog online op Summertoys.

Bekijk zeker ook de rest van ons assortiment. Ga je naar het strand? Bekijk onze strandspullen, een duikbril en snorkelset en al het andere buitenspeelgoed. Vanaf een bestelbedrag van 50 euro geniet je bovendien van gratis verzending!