Strandparasol 180 cm

1–12 van in totaal 20 producten

Strandparasol 180 cm: de ultieme parasol om te ontspannen in de schaduw

Op een mooie zomerse dag is er niets fijner dan een dagje strand. Het geluid van de golvende zee, het zand tussen je tenen en de verfrissende bries maken een dagje strand tot een heerlijk uitje. Echter wil je natuurlijk wel optimaal kunnen genieten van de zon zonder te verbanden. Onze strandparasols 180 cm bieden daarom de ideale oplossing om lekker in de schaduw comfortabel en veilig te kunnen genieten van een dagje zon.

Strandparasol 180 cm bij Summertoys

 • Voldoende dekking: Met een diameter van 180 cm bieden onze strandparasols voldoende schaduw voor jou en je gezelschap. Op deze manier geniet je lekker van het warme weer zonder je zorgen te hoeven maken over schadelijke UV-straling.
 • Stevige constructie: Onze 180 cm strandparasols hebben een stevig frame waardoor je ook goed beschermd bent op winderige dagen.
 • Eenvoudig in gebruik: De parasol zet je heel simpel op. Er zit een handig kantelmechanisme op. Hiermee kan je de hoek van de parasol makkelijk aanpassen. Zo heb je ondanks de veranderende stand van de zon altijd schaduw.
 • Stijlvolle ontwerpen: Naast dat de strandparasol je natuurlijk goed moet beschermen is het minstens net zo belangrijk dat de strandparasol een mooi ontwerp heeft. Summertoys heeft daarom een uitgebreid assortiment strandparasols 180 cm.
 • Handige draagtas: De strandparasols van Summertoys worden standaard met een handige draagtas geleverd. Hierdoor neem je jouw strandparasol makkelijk mee naar een dagje aan het water.

Geniet van een perfect dagje strand met Summertoys!

Een dagje naar het strand is het ultieme vakantiegevoel. Je geniet er volop van de zon, zee en het zand. Om je uitje nog onbezorgder te maken heb je natuurlijk wel de juiste spullen nodig. Bij Summertoys vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor een onbezorgd dagje stand.

Het assortiment van Summertoys zit volop met spullen voor een dagje strand, zoals:

 • Strandlakens: Een strandlaken is eigenlijk onmisbaar bij een dagje naar het strand. Op een heerlijk zacht strandlaken van Summertoys liggen deze zomer? Ik zeg doen!
 • Strandstoelen: Als je dan toch van de zon wilt genieten, dan wil je dit uiteraard wel zo comfortabel mogelijk doen. Met de strandstoelen van Summertoys lig je heerlijk achterover te genieten van de zon.
 • Strandparasols: Een strandparasol is onmisbaar bij een dagje naar het strand. Heerlijk veilig kunnen genieten van het warme weer met een strandparasol van Summertoys.
 • Strand windschermen: Op een mooie zomerse dag kan het helaas wel winderig zijn (helemaal in Nederland!), daarom is een strand windscherm geen overbodige luxe bij een dagje naar het strand.
 • Waterschoenen: Als je dan toch helemaal goed voorbereid op pad gaat kunnen waterschoenen ook niet ontbreken. Zo haal je je voeten niet open en kun je onbezorgd de zee in.
 • Slippers: Nog op zoek naar leuke slippers voor een dagje eropuit? Kijk bij onze slippers of er nog wat moois voor jou tussen zit!

Strandparasols

Bestel vandaag nog je eigen strandparasol 180 cm en geniet veilig van de zon deze zomer. Als je deze strandparasol net wat te klein vindt dan kan je uiteraard ook gaan voor de strandparasol 200 cm. Ook bij de strandparasols 200 cm hebben we veel verschillende keuzes waardoor je altijd wel een mooi parasol vindt welke jou gaat vergezellen bij een dagje strand.