Waterschoenen

Toon alle 7 resultaten

Waterschoenen kopen?

Waterschoenen kopen is altijd aan te raden. Vaak koop je jouw paar waterschoenen (of aquaschoenen) bij een winkeltje aan het strand omdat je van tevoren er niet aan gedacht hebt dat je waterschoenen nodig zal hebben. In het buitenland heb je namelijk vaak te maken met kiezelstranden waardoor je er ter plekke achter komt dat je ze toch echt nodig hebt. Echter is het verstandiger om van tevoren een paar waterschoenen bij Summertoys.nl te bestellen. Bij Summertoys.nl koop je ze tegen een meer dan uitstekende prijs kwaliteit verhouding waardoor je nooit spijt zal hebben van je aankoop. Je hebt jarenlang plezier van jouw setje Aroona waterschoenen.

Met uitstek komen je aquaschoenen bij het zwemmen goed van pas. Zowel in de zee als in het zwembad is het aan te raden om waterschoenen te gebruiken. In de zee en op het strand kan het zomaar gebeuren dat je in een scherp voorwerp stapt. Denk hierbij aan scherpe steentjes, rotsen, schelpen, waterplanten of zelfs glas. Daarnaast zijn waterschoenen ook aan te raden voor in het zwembad. In en rondom het zwembad loop je anders op blote voeten. Je loopt dan altijd het risico dat je jouw voeten openhaalt aan een scherp voorwerp. Daarom raden wij ook aan om rondom het zwembad altijd aquaschoenen aan te hebben.

Ook tijdens het snorkelen komen je waterschoenen goed van pas. Je wilt natuurlijk graag naar de beste plekjes in de zee toe om de mooiste vissen te kunnen spotten. Daarbij kom je vaak in de buurt van rotsen waaraan je jouw voeten lelijk kan bezeren. Daarom komen tijdens het snorkelen je aquaschoenen goed van pas. Ook tijdens het (water)sporten zijn aquaschoenen een echte aanrader. Of je nou gaat suppen, bodyboarden, kajakken of wat dan ook: met waterschoenen zijn jouw voeten goed beschermd, houd je warme voeten én zijn ze beschermd tegen de schadelijke UV-straling.

Waterschoenen voor strand én zwembad

Er zijn veel soorten waterschoenen. Sommige aquaschoenen zijn speciaal voor het strand of juist specifiek voor in het zwembad. De aquaschoenen op Summertoys.nl zijn daarentegen juist voor op het strand, in het zwembad én voor het gebruik tijdens watersporten. Hierdoor heb je bij ons een aquaschoen te pakken welke je voor meerdere activiteiten kan gebruiken.

Bij Summertoys.nl hebben we waterschoenen voor kinderen en volwassenen. Ze zijn in meerdere kleuren te verkrijgen waardoor er altijd voor iedereen wel een geschikt paartje tussen zit. Wij hebben voor mannen en vrouwen verschillende modellen.

Mocht je toch nog vragen hebben of de aquaschoenen geschikt zijn om te gebruiken voor jouw activiteit dan kan je altijd contact opnemen met een van onze waterschoenexperts. Onze klantenservice staat altijd klaar om je van advies te voorzien.

Welke waterschoenen zijn geschikt voor kinderen?

Voor kinderen zijn waterschoenen al helemaal belangrijk. Kinderen zijn erg onbevangen en kunnen in hun enthousiasme hun voetjes gauw bezeren. Op het strand of in het zwembad hebben ze de tijd van hun leven. Ook bij zwemles of wanneer ze af moeten zwemmen voor hun zwemdiploma komen de aquaschoenen van pas. Bij het afzwemmen moeten ze namelijk met kleren en al het water in. Aquaschoenen zijn dan super geschikt om te gebruiken. Naast het zwembad komen ze ook goed van pas op het strand. Wanneer het erg warm is dan kan het zand heel heet worden. Wanneer de kids op hun blote voeten in het zand lopen dan kan dit te heet zijn waardoor het erg fijn voor ze is wanneer ze bescherming aan hun voeten hebben.

De Aroona aquaschoenen zijn al verkrijgbaar vanaf maat 22. Hierdoor kan je hier goed terecht om waterschoenen voor je kind te kopen. Daarnaast zijn de aquaschoenen verkrijgbaar in meerdere kleuren waardoor er vast wel een kleurtje tussen zit waar jouw kindje dol op is!

Waarom zou ik Aroona waterschoenen kopen?

De waterschoenen van Aroona zijn een regelrechte hit gebleken in binnen- en buitenland. Wellicht heb je ze weleens gespot op het strand bij een ander. De aquaschoenen van Aroona hebben allen een strak design en nauwsluitende pasvorm waardoor ze veelal geliefd zijn. Daarnaast hebben ze een aantal specifieke eigenschappen wat het tot een ideale waterschoen maakt.

Bij de waterschoenen van Aroona wordt altijd neopreen als materiaal gebruikt. Neopreen is licht van gewicht, sneldrogend en goed isolerend. Hierdoor zijn je aquaschoenen na gebruik snel weer droog en blijven je voeten ook nog eens goed warm. Verder heeft Aroona voor een rubberen onderkant en een speciaal motief voor de onderkant gekozen. Hierdoor heb je altijd een optimale grip. Ook onder natte omstandigheden.

Verder hebben de Aroona waterschoenen 8 speciale drainage gaten waar het water snel wegloopt als je er in het water mee bent geweest. Hierdoor heb je niet zo lang van die zware aquaschoenen doordat er nog allemaal water in zit. Voor een optimale comfort tijdens het dragen van de Aroona waterschoen is er gekozen voor een EVA zool. Hierdoor zitten je aquaschoenen altijd als gegoten.

Welke maat waterschoenen heb ik nodig?

Je kan gewoon je eigen schoenmaat bestellen bij de waterschoenen van Aroona. De waterschoenen vallen normaal waardoor je gewoon je eigen maat kan bestellen bij Summertoys.nl. Waterschoenen moeten altijd een beetje aan de strakke kant zitten zodat ze nauwsluitend om je voeten heen zitten. Als ze iets te groot zijn dan kan er allemaal extra water in lopen waardoor je kans hebt dat ze gemakkelijk uit kunnen vallen.

Als je toch nog twijfels hebt bij het kopen van jouw waterschoenen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]. Onze waterschoenexperts staan altijd klaar om je te helpen.