Baby zwembad

1–12 van in totaal 23 producten

Wil jij een opblaasbaar baby zwembad kopen?

Vrijwel alle kinderen vinden het heerlijk om met water te spelen als het warm is. Zo is dat ook bij baby’s. Het zorgt voor de nodige verkoeling als het warm is, maar voor hen is het ook één grote ontdekking. Hoe reageert het water wanneer ik er met mijn hand op sla en waarom voelt water koud aan. Speciaal voor baby’s hebben wij een serie leuke opblaasbare zwembaden. Deze zijn vaak niet zo groot in omvang en hebben een hoogte van maximaal 35 cm. Dit is hoog genoeg aangezien er maar een klein laagje water in het zwembad komt. Daarnaast is een opblaasbaar baby zwembad van voorzien van een opblaasbare bodem. Baby’s ‘tijgeren’ of kruipen door het zwembad heen en een opblaasbare bodem voelt dan net iets prettiger aan. Omdat het beter is dat een baby niet in de volle zon gaat spelen kun je er voor kiezen om een strandparasol boven het badje te plaatsen. Wij hebben ook enkele modellen met een dakje erboven, waardoor je kindje lekker in de schaduw kan spelen.

Hoe moet ik het zwembad plaatsen?

Opblaasbare baby zwembaden zijn niet zo groot en zijn dus makkelijk en snel opgeblazen. Je kan een zwembadje vrijwel overal kwijt in de tuin. Een klein baby zwembadje kan zelfs op het balkon geplaatst worden. Wij adviseren om een opblaasbaar zwembad altijd op een geschikte ondergrond te plaatsen en nooit rechtstreeks op de tegels, stenen of zand. Baby’s kruipen door het zwembad heen, waardoor er wrijving ontstaat. Heb jij je badje rechtstreeks op de tegels geplaatst dan kan de opblaasbare bodem beschadigen en lek gaan. Onze zwembad ondervloer tegels zijn een ideale ondervloer voor een zwembad. Voor de meeste baby zwembadjes heb je aan 1 pak voldoende.

Opblaasbaar play center

Naast het opblaasbare baby zwembad kan een play center ook heel leuk zijn voor je kindje. Deze kleurrijke zwembaden hebben ook een lage rand waardoor er maar een klein laagje water in gaat. Het voordeel ten opzichte van een zwembad is dat een play center diverse opblaasbare attributen heeft. Ook is deze vaak voorzien van een kleine glijbaan. Je baby kan hier wellicht niet zelf op klimmen, maar jij kan je kindje wel optillen en vasthouden. Je zal zien dat ze dit helemaal geweldig vinden. Bij enkele play centers kun je de tuinslang aansluiten waardoor er een verkoelende douche ontstaat. Zeker in de zomer zorgt dit voor een prettige verkoeling. Controleer voor dat je een opblaasbaar play center aan wil schaffen of je voldoende ruimte hebt in de tuin. Wanneer je kindje de verpakking ziet en helemaal enthousiast geworden is, zou het zonde zijn wanneer het speelcenter te groot blijkt te zijn. Ook voor een play center is het belangrijk dat deze op een geschikte ondervloer geplaatst wordt.