Intex zwembaden

1–12 van in totaal 27 producten

Intex zwembad

Met een Intex zwembad kies je voor een opzetzwembad van één van de meest populaire merken. De Intex opzetzwembaden zijn populair vanwege het jarenlange zwemplezier dat ze garanderen! Daarnaast staan Intex opzetzwembaden bekend om hun eenvoudige opzet en hoge kwaliteit. Kortom, met een Intex zwembad kies je echt voor een topper onder de opzetzwembaden.

Zwembad kopen Intex

Wil je een Intex zwembad kopen, maar vind je het lastig om te kiezen? Dat begrijpen we, gezien het uitgebreide aanbod van Intex opzetzwembaden. Daarom helpen we je graag bij het vinden van het perfecte Intex zwembad voor jou. In ons assortiment vind je verschillende series Intex opzetzwembaden. Ben je op zoek naar een rond Intex zwembad dat je snel kunt opzetten? Dan heeft Intex diverse Prism Frame zwembaden met een wisselende diameter en hoogte. Deze hebben een stevig frame en dikke liner. Je koopt dus kwaliteit! Er is dus altijd wel een rond Intex zwembad dat bij jou past. Als je liever een rechthoekig Intex zwembad wilt, zijn de Intex zwembaden uit de Metal Frame serie wellicht iets voor jou. Deze Intex baden hebben een eenvoudig en snel op te zetten metalen frame.

De Intex zwembaden uit de Frame Oval serie hebben dezelfde eigenschappen, maar zijn, zoals de naam al zegt, ook verkrijgbaar in een ovale vorm. Als je alleen voor het allerbeste wilt gaan, zijn onze meest complete en sterke Intex zwembaden uit de Ultra Frame serie ideaal voor jou. En vind je het juist belangrijk dat je nieuwe Intex zwembad een toevoeging is aan je tuin? Kies dan voor een Intex zwembad met Graphite Panel. Deze Intex opzetzwembaden hebben een unieke en stijlvolle ‘houtachtige’ afwerking.

Compleet Intex zwembad

Heb je jouw ideale Intex zwembad gevonden en wil je overgaan tot aankoop, dan kun je het beste een compleet Intex zwembad met pomp bestellen. Met een Intex zwembad inclusief filterpomp blijft het water van je nieuwe Intex opzetzwembad schoon en helder. Sommige Intex zwembaden worden geleverd met een filterpomp, en soms zelfs met een zwembadtrap, afdekzeil en grondzeil. Zo krijg je een echt compleet Intex zwembad!

Niet alle baden worden als complete set geleverd. Je kan dan zelf losse accessoires selecteren om je bestelling compleet te maken. Zo vind je bij ons diverse zwembad filterpompen, zwembadladders of zwembad ondervloeren. Mocht jij graag advies willen over de accessoires kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected].

Hoe lang moet de pomp van een Intex zwembad draaien?

Om ervoor te zorgen dat je Intex zwembad mooi schoon en helder blijft, is het belangrijk om de meegeleverde of bijgekochte pomp lang genoeg te laten draaien. Ons advies is om de pomp van je Intex zwembad dagelijks minimaal 4 uur te laten draaien. Binnen die tijd kan de pomp het water gemiddeld één keer door het Intex opzetzwembad pompen. Op warme zomerdagen raden we aan om de pomp 8 uur te laten draaien. Bij warm weer kunnen bacteriën en schimmels namelijk beter groeien in het Intex zwembad. Zorg er dus voor dat je de pomp vaker aanzet als het warmer wordt. De stelregel is dat de zwembad filterpomp voldoende capaciteit moet hebben om je water eens in de 3 tot 5 uur volledig te filteren. De zwembaden van Bestway en Intex hebben beide een 32mm of 38mm aansluiting. Je kan de pompen dus combineren. Bekijk hier alle zwembad filterpompen.

Opzet zwembad kopen

Wil jij graag een zwembad in de tuin, bedenk dan waar deze moet komen. Zo kun je de maat van het bad bepalen. Heb je voldoende ruimte voor een rond zwembad dan adviseren wij om hiervoor te kiezen. Deze bieden meer gemak en ruimte. Gaan er alleen volwassenen in het zwembad? Dan kun je kiezen voor een hoogte van minimaal 100 cm. Wordt het zwembad voornamelijk gebruikt door kleine kinderen dan kun je het best kiezen voor een hoogte onder de meter. Bekijk hier onze uitgebreide collectie frame zwembaden.