Luchtpompen

Toon alle 6 resultaten

Opblaas pompen

Vrijwel iedereen heeft wel een opblaasbaardier, zwemband, luchtbed of zwembad thuis. En wanneer het warmer wordt moet deze weer opgeblazen worden. Je kan natuurlijk met je mond een luchtbed of opblaasband vol blazen, maar een voet- of handpomp is hierbij een stuk sneller. Bovendien kun je ‘licht in je hoofd’ worden van het opblazen van opblaas speelgoed. Afhankelijk van de grootte van het op te blazen artikel vind je bij ons pompen met verschillende volumes. Onze hand- of voetpompen zijn van Intex en Bestway. Deze zijn gebruiksvriendelijk en van een hoogwaardige kwaliteit.

Intex Double Quick pomp

Met de Intex Double Quick pomp blaas je een artikel werkelijk 2x zo snel op. Dit komt omdat de pomp bij zowel en opgaande, als neergaande beweging lucht in het opblaasartikel pompt. Deze pomp is makkelijk in gebruik en bevat meerder mondstukken, waarmee je niet alleen opblaasartikelen, maar ook ballen kan oppompen. De pomp bevat 2 aansluitingen voor de slang. Wanneer je de slang op het ene gat aansluit, wordt er lucht in het opblaasartikel geblazen terwijl de andere aansluiting er voor zorgt dat je lucht uit het artikel zuigt. Dat kan makkelijk zijn om de laatste lucht uit je opblaas flamingo te krijgen.

Elektrische opblaaspomp

Wanneer je geen zin hebt om met de hand je opblaaszwembad of luchtbed op te pompen dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een elektrische opblaaspomp. Steek de stekker in het stopcontact, sluit de pomp aan op het ventiel en zet de pomp aan. ‘Gemak dient de mens!’

Zo hebben wij zelfs een elektrische pomp die je vooraf kan opladen. De pomp bevat een automatische laadstop. Zodra de accu vol is stopt hij automatisch met opladen. Deze pomp kun je meenemen naar het strand of het zwembad, waar je geen stopcontact in de buurt hebt. Het is een ‘must have’ voor iedere vakantieganger die opblaasartikelen meenemen. De pomp bevat meerdere mondstukken, zodat je vrijwel alle opblaasartikelen kan opblazen.

Ook hebben wij een elektrische pomp die je kan aansluiten op de sigarettenaansteker (autoplug 12V) kunt aansluiten. Ben jij net met je auto naar het strand gereden en wil je nog snel je luchtbed of zwemband opblazen voordat je naar het strand toe loopt, dan is deze oplader ideaal.