Luchtbedden

1–12 van in totaal 47 producten

Leuk opblaasbaar luchtbed kopen?

Wil jij dat alle ogen op jou gericht zijn wanneer je met je langs het zwembad loopt? Bij Summertoys.nl vind je een groot assortiment opvallende opblaasbare luchtbedden waarmee jij gezien wilt worden! Groot of klein, eenvoudig of met een leuke print! Wij hebben lucht bedden in diverse kleuren zoals goud, roze met glitters en blauw, maar ook in leuke vormen zoals een hotdog, een ijsje, fruit en nog veel meer.

Opblaasbaar bed om te loungen of te spelen

Of je het luchtbed nu meeneemt naar het strand, het zwembad of gewoon lekker in de tuin gebruikt. Het kan allemaal! De kleinere luchtbedden of het loungematras zouden zelfs gebruikt kunnen worden in het zwembad bij jou in de achtertuin! Summertoys.nl heeft niet alleen luchtbedden om heerlijk op te kunnen loungen, maar ook waar mee gespeeld kan worden! Kinderen kunnen zicht uitstekend vermaken met bijvoorbeeld het vliegtuig met waterpistool, of op een space ship!

Grote luchtbedden

Naast dat wij lucht bedden verkopen waar je in je eentje op kan liggen, verkoopt Summertoys.nl ook luchtbedden voor twee personen. Nu kun je samen genieten terwijl je ronddobbert op het water. Er zijn een aantal bedden waar zelfs bekerhouders in verwerkt zijn! Wat wil je nog meer? Houd bij het aanschaffen van een tweepersoons luchtbed wel rekening met het maximale draaggewicht, anders blijf je misschien niet drijven.

Meerdere luchtbedden kopen?

Heb jij jouw favoriet al gespot? Bestel je luchtbed vandaag nog online! Zodat jij straks in je eentje of samen met vrienden lekker kan genieten van het mooie weer op jouw luchtbed in het zwembad!
Meer dan 1 luchtbed nodig? Neem dan eens een kijkje bij onze actie 3 halen = 2 betalen! Ook hier vind je diverse zomerse luchtbedden in verschillende soorten en maten voor een leuke prijs!