Skippyballen

Toon alle 8 resultaten

Skippybal kopen?

Een skippybal kopen doe je bij Summertoys. Skippyballen zijn super leuk en zijn onmisbaar voor tijdens de jeugd van de kinderen. Het staat garant voor plezier, vertier én het draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Skippybal, springbal & speelgoedbal

In de volksmond wordt een skippybal ook weleens een springbal of een speelgoedbal genoemd, maar wij houden het gewoon lekker bij ‘skippybal’. Een skippybal is ontworpen om op te zitten en te stuiteren. Ze zijn natuurlijk populair bij kinderen, maar worden vaak ook gebruikt voor therapeutische doeleinden zoals voor het verbeteren van de balans en coördinatie.

Summertoys: skippybalkoning!

Voor al je speelgoed kan je bij ons terecht. Met ons brede buitenspeelgoed assortiment zit er altijd wel wat leuks voor jullie tussen. Denk aan leuk water speelgoed, rijdend speelgoed tot vliegers: we hebben het allemaal!

Skippyballen zijn een van onze populairste artikelen. Met ons gevarieerde assortiment zit er altijd wel een leuke skippybal voor jullie tussen. Je kan bij ons een skippybal verkrijgen in één kleur, meerdere kleuren of zelfs met een grappige funny face erop! Voor ieder wat wils dus.

Hoe gezond is skippyballen?

Skippyballen is niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen hartstikke gezond. Door het op en neer springen met de skippybal gebruik je bijna al je spieren! Een skippybal is dus een goede wijze om fit te worden en te trainen. Ook moet je bij het skippyballen continu ervoor zorgen dat je in balans blijft. Je traint dus gelijk ook je evenwichtsgevoel bij het skippyballen.

Naast het feit dat skippyballen hartstikke gezond is, is het natuurlijk ook gewoon super leuk. Tegenwoordig zie je zelfs dat er skippybalraces gehouden worden door volwassenen! Een heuse sprintrace waarbij volwassenen het op skippyballen tegen elkaar opnemen. Je ziet af en toe zelfs voorbijkomen dat er wedstrijdjes gehouden worden om zo snel mogelijk met een skippybal over een hindernisbaan heen te gaan. Hoe leuk is dat?

Welke maat skippybal moet ik kopen?

Wij hebben skippyballen in verschillende designs en maten. Bij het kopen van een skippybal is het belangrijk dat je de juiste maat neemt. Het is namelijk zonde als je een te grote of te kleine skippybal koopt.

De maat van een skippybal wordt altijd weergeven inclusief handvat. Daarnaast is een skippybal, net zoals een ballon, van elastisch materiaal gemaakt. De allereerste keer dat je hem oppompt zal de skippybal nog niet de aangegeven maat bereiken. Het materiaal van de skippybal is nog stug en zal door langdurige spanning of gebruik vanzelf soepeler worden. Naar verloop van tijd zal je merken dat de bal wat zachter aanvoelt waarna je er extra lucht in kan pompen.

Bij Summertoys vind je skippyballen in verschillende maten zodat er voor elke leeftijd wel een geschikte skippybal tussen zit. De skippyballen zijn te verkrijgen in 50 cm, 60 cm en 70 cm. Voor het gemak hebben wij hieronder in een overzichtelijke tabel een richtlijn gegeven voor bij het bestellen.

Skippybal maat Leeftijd
Skippybal 50 cm 3 tot 6 jaar
Skippybal 60 cm 4 tot 12 jaar
Skippybal 70 cm 9 jaar en ouder

Kwaliteit & materiaal skippyballen

Niet alleen de consument weet ons te vinden voor het kopen van hun skippybal. Wij merken ook dat BSO’s en kinderdagverblijven ons steeds vaker weten te vinden. Onze skippyballen zijn mede bij hun geliefd doordat onze skippyballen gemaakt zijn van dikker materiaal dan de meeste andere skippyballen. Hierdoor is de kwaliteit beter en gaan ze een stuk langer mee, wat natuurlijk erg fijn is als hij veelvuldig gebruikt wordt!