Opblaasbaar zwembad rond

1–12 van in totaal 30 producten

Opblaas zwembad rond

Ronde opblaas zwembaden heb je in verschillende diameters, hoogtes en soorten. Deze worden veelal gebruikt door gezinnen met kinderen. Zeker bij de grotere varianten kun je echt rondjes zwemmen. Zodra de zon begint te schijnen worden overal de zwembaden weer uit de schuur, of van de zolder af gehaald. Een opblaasbaar zwembad is namelijk heel makkelijk en snel opgezet en gevuld met water. Zeker een baby zwembad is in een mum van tijd klaar voor gebruik. Deze hebben wij in diverse afmetingen en met de meest vrolijke kleuren. Een baby zwembad is voorzien van een opblaasbare bodem, wat prettig aanvoelt wanneer je kindje door het water kruipt.

Welke zwembad past het best bij mij?

Om te bepalen welk zwembad bij jou past moet je eerst bepalen waar je deze neer wil zetten. De grootte van het zwembad is namelijk afhankelijk van de ruimte die jij tot je beschikking hebt. Houd er rekening mee dat een rond zwembad over het algemeen meer ruimte in beslag neemt dan een rechthoekig opblaas zwembad. Het is prettig wanneer je volledig om je zwembad heen kan lopen. Wanneer je voldoende ruimte hebt kun je bepalen wie en met hoeveel personen je gelijktijdig wil zwemmen. Wanneer je gezin kleine kinderen heeft, adviseren wij een bad waar ze makkelijk zelf in en uit kunnen stappen. Voor gezinnen met grotere kinderen is de Fast Set serie een ideaal opblaasbaar zwembad. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en kan geleverd wordt met en zonder filterpomp. Wanneer je bad voor een langere periode op zal staan dan kun je het best direct een set bestellen. Je wil niet iedere week het water verversen bij grote zwembaden.

Hoe moet ik mijn zwembad plaatsen?

Wil jij dat jouw zwembad zo lang mogelijk mee gaat, dan moet je deze nooit rechtstreeks op tegels, stenen of zand plaatsen. Wil je het zwembad op je terras neer zetten dan kun je het best een zwembad ondervloer gebruiken. Deze tegels vallen als puzzelstukken in elkaar en bieden bescherming aan de onderkant van je zwembad. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Wanneer jij het zwembad op het gras wil plaatsen kun je kiezen voor een zwembad grondzeil. Deze biedt bescherming, maar zorgt er ook voor dat de onderkant niet groen wordt van het gras, of bruin van de modder. Leg je zwembad op de ondervloer uit en pomp deze vervolgens om met een elektrische pomp, of hand- of voetpomp. Werk hierbij altijd van beneden naar boven. Je start dus met de bodem, vervolgens de onderste ring en daarna de bovenste ring. Bij een fastset zwembad valt er maar 1 ring op te blazen. Hier ben je dus lekker snel klaar mee en kan je bad gevuld worden met water.