Overige accessoires

1–12 van in totaal 16 producten

Zwembad accessoires

Naast onderdelen voor je zwembad zoals een zwembad afdekzeil of een zwembadpomp hebben we nog een aantal overige zwembad accessoires in ons assortiment zitten. Het zwembad staat in de tuin en je geniet al meerdere dagen van je prachtige frame zwembad. Nu is de instap van het zwembad vrij hoog en is het niet makkelijk en veilig om het zwembad in te komen. Als oplossing hebben wij daarvoor een mooie zwembadladder.

Maak je nu veel gebruik van het zwembad vooral in avonduren is het handig om je zwembad te verlichten. Hiervoor hebben we handige drijvende lampen. De solar lamp is duurzaam en laat zichzelf op overdag door zonne-energie waardoor je in de avond de lamp aan kan zetten. De lamp kan verschillende kleuren licht geven, super leuke accessoire voor extra sfeer in het zwembad en in de tuin.

Zwembad overkapping

Na op een mooie zonnige dag uren zwemplezier te hebben gehad gooi je het afdekzeil over je zwembad als bescherming. Wil je nu ook bescherming hebben tijdens het zwemmen is het ook mogelijk om te kiezen voor een zwembad overkapping. Voordeel van deze zwembad accessoire naast het tegen gaan van bladeren en insecten is dat het water langer op temperatuur blijft. Daarnaast kan je heerlijk zwemmen in het water met de overkapping op het zwembad. De overkapping heeft een beschermende werking tegen de zon. Het is gemakkelijk om de overkapping te openen en te sluiten bij gebruik.

Zwembadwater verwarmen

Wanneer je lekker een duik wilt nemen in je zwembad maar de temperatuur nog een beetje aan de lage kant is dan is een warmtepomp de ideale oplossing. Deze zwembad accessoire zorgt ervoor dat het water snel opgewarmd kan worden. Ideaal als het buiten nog niet heel warm is en je toch lekker wilt zwemmen in je zwembad.

Heb je een wat kleiner zwembad en wil je het water van je zwembad sneller op temperatuur brengen. Dan kan het solar verwarmingspaneel uitkomst bieden voor je zwembad. Het water van je zwembad loopt door deze accessoire heen. De zon verwarmd het paneel waardoor je zwembadwater al snel 3 tot 5 graden per dag opwarmt. Ideaal op dagen als het niet zo warm is in de zomer.

Er zijn ook andere accessoires om je zwembadwater op een duurzame manier te verwarmen. Kijk eens bij de andere accessoires als een zwembad afdekzeil. Een zonne-energie afdekzeil zorgt er namelijk voor dat het zwembadwater sneller op temperatuur is.

Zwembadladder

In de tuin staat een mooi groot frame zwembad. In de zomer is het heerlijk zwemmen in het zwembad. Het is alleen lastig om iedere keer in het zwembad te komen en aan het einde van de dag weer uit het zwembad te komen. Zeker met kleinere kinderen kan het lastig zijn om dit zonder hulpmiddelen te doen. Een zwembadladder is super handig om veilig het zwembad in te gaan en ook weer veilig uit het zwembad te komen.

Wij hebben drie verschillende zwembadladders van Bestway. De zwembad accessoire past op alle soorten framezwembaden en zijn in verschillende maten te verkrijgen (84 cm, 107 cm en 122 cm).

Andere accessoires voor je zwembad

Ben je op zoek naar andere accessoires voor je zwembad. Wij hebben ook zwembad accessoires voor het onderhouden van je zwembad of wellicht ben je op zoek naar zwembad accessoires om je zwembadwater weer lekker schoon en fris te krijgen. Kijk dan gerust even bij de zwembad accessoires op onze website.

Mocht je er helemaal niet uitkomen en heb je geen idee welke accessoire je nodig hebt. Neem dan contact op met een van onze zwembadexperts. Zij kunnen je met veel kennis en kunde helpen de juiste accessoires en benodigdheden te vinden voor jouw eigen zwembad in de tuin.