Frame zwembaden

1–12 van in totaal 66 producten

Frame zwembad: luxe en ontspanning binnen handbereik

Met een frame zwembad komt luxe en ontspanning voor iedereen binnen handbereik. Het zwembad frame zorgt voor een sterke constructie waardoor het bad net zo groot kan zijn als een inbouwzwembad. Door de lage prijzen is een zwembad met frame kopen voor iedereen haalbaar. Tenminste: als je jouw opzetzwembad bij Summertoys koopt. Met onze scherpe aanbiedingen en uitstekende service, heb jij deze zomer nog een zwembad in de tuin. Bestel direct jouw zwembad online of neem contact op voor al je vragen.

Waarom een Bestway of Intex frame zwembad kopen?

Wil je de hele zomer genieten van de luxe van een groot opzetzwembad in de tuin waarin je ook nog eens met familie en vrienden kan zwemmen? Een frame zwembad van Intex of Bestway is precies het soort zwembad waar jij naar op zoek bent! Frame zwembaden zijn grote, stevige en duurzame zwembaden. Jouw eigen frame zwembad van Intex of Bestway zet je super eenvoudig en in een mum van tijd op. Wanneer je langere tijd plezier wilt hebben van jouw zwembad is het belangrijk dat je hem goed en regelmatig onderhoud. De tips hierover lees je onderaan deze pagina.

Verschillende keuzes in opbouw zwembaden

Iedereen weet het verschil tussen een inbouw en opbouw zwembad. Logisch, de één zit in de grond en de andere staat erop. Maar wist je ook dat er meerdere soorten opbouw zwembaden zijn? Je kent vast wel een opblaasbaar zwembad, maar ken je ook een schottenbad en een zwembad met stalen frame of met frame van een ander materiaal? Wist je dat er een opbouwzwembad met houten ombouw bestaat? Met Summertoys gaat er een wereld voor je open. Wij zijn specialist in zwembaden en ons doel is om iedereen die dat wil van een mooi zwembad te voorzien. Met onze lage prijzen en ons grote assortiment, gaat het voor jou ook zeker lukken. Lees verder voor advies in Bestway frame zwembaden.

Welk Bestway frame zwembad kopen voor in de tuin?

Wil jij een zwembad met frame kopen? Summertoys heeft een breed assortiment aan Bestway frame zwembaden voor in de tuin. Het hangt onder meer van de grootte van je tuin af wat voor een soort zwembad je wilt hebben. Bestway frame zwembaden zijn te verkrijgen in drie verschillende series: de Steel Pro serie, Steel Pro Max serie en de Power Steel serie.

Bestway Steel Pro

De Bestway Steel Pro is de instapcollectie van de frame zwembaden van Bestway. Deze zwembaden zijn zeer scherp geprijsd maar toch van goede kwaliteit. Deze serie zwembaden herken je aan het blauwe bad met een wit frame. Als je een opzetzwembad zoekt voor een zeer scherpe prijs dan vind je jouw ideale Bestway frame zwembad in de Steel Pro serie.

Bestway Steel Pro Max

De Bestway Steel Pro Max frame zwembaden staan bekend om hun robuustheid en luxe uitstraling. De zwembaden uit de Steel Pro Max serie zijn allemaal rond. Het verschil ten opzichte van de Steel Pro serie zit hem naast de vorm en kleur voornamelijk in het frame. Het frame van de opzetzwembaden in de Steel Pro Max serie zijn gemaakt van robuust staal en hebben een donkergrijze corrosiebestendige coating. Als je op zoek bent naar een opzetzwembad tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dan vind je in de Steel Pro Max serie jouw ideale zwembad.

Bestway Power Steel

De frame zwembaden uit de Power Steel serie zijn de sterkste en meest luxe zwembaden uit de Bestway collectie. Wanneer je er de ruimte voor in je tuin hebt, raden we je eigenlijk altijd aan om een zwembad uit de Power Steel serie te nemen. Het frame en de onderdelen van deze zwembaden zijn van zeer goede kwaliteit waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Kortom, wanneer je een opzetzwembad zoekt van de beste kwaliteit en waar je meerdere zomers plezier van wilt hebben dan vind je jouw ideale zwembad in de Power Steel serie van Bestway.

Voordelen zwembad met stalen frame

De formaten van een frame zwembad kunnen ongelofelijk groot zijn. Hierdoor kun je naast ontspannen of spelletjes spelen ook daadwerkelijk in zo’n zwembad zwemmen. Ideaal hiervoor is bijvoorbeeld een ovaal zwembad van 8×4,7 meter. Met een inhoud van meer dan 37 duizend liter, kun je je voorstellen dat er voor zo’n zwembad stalen frame zeer sterk metaal gebruikt moet worden.

Gebruik van een frame zwembad

Een frame zwembad kun je in de zomermaanden gebruiken en tegen de herfst weer demonteren en netjes opruimen. Je laat de hele zomer het water erin zitten of ververst dit slechts enkele keren indien nodig. Door middel van filters en chloortabletten houd je het water schoon. Het zwembad frame en de buitenkant maak je af en toe schoon met een doekje. Je kunt een zwembad met overkapping bouwen of een zeil gebruiken om vuil dat vanuit de lucht in het water kan komen tegen te houden. Bij Summertoys bestel je alles wat je nodig hebt, van noodzakelijke dingen als chloor en reinigingsmiddelen of een pomp tot comfortverhogende accessoires zoals zwembad verwarmingsmatten en speelgoed!

Hoe onderhoud ik mijn Bestway of Intex frame zwembad?

Wanneer je besloten hebt om een opzetzwembad voor in de tuin te kopen, is het belangrijk dat je bekend bent met het onderhoud. Wij geven je alvast een paar tips mee waardoor je extra lang plezier hebt van jouw opzetzwembad.

  1. Plaats je zwembad altijd op een geschikte ondergrond zoals een zwembad ondervloer of gras.
  2. Zodra jouw zwembad met water gevuld is, start je met het gebruik van chloor. In onze blog over schoon zwemwater kan je lezen hoe je jouw zwembad schoonhoudt met behulp van chemicaliën.
  3. Zorg dat het zwemwater voldoende circuleert in jouw zwembad zodat algen, schimmels en bacteriën geen kans krijgen om zich te vormen in het water. Hiervoor kan je een filterpomp gebruiken. Kies wel een filterpomp die past bij de hoeveelheid water wat er rondgepompt moet worden in jouw zwembad.
  4. Als je een groot zwembad hebt, kan je hem niet overal handmatig schoonhouden. Gebruik in dat geval hulpmiddelen waarmee je jouw zwembad schoon kan maken zodat hij in optimale conditie blijft.
  5. Doe altijd een afdekzeil op je zwembad wanneer je klaar bent met zwemmen. Een afdekzeil voorkomt dat er vuil en insecten in je zwembad terechtkomen. Een bijkomend voordeel van een afdekzeil is dat het de warmte van het zwemwater vasthoudt.

Wat zijn de beste opzetzwembaden?

Hoewel het persoonlijk is wat het beste opzetzwembad voor jou is, geven we toch een paar tips die je kunt aanhouden. Koop niet een te groot zwembad maar eentje die past bij je gebruik. Een kleiner zwembad, zoals een frame zwembad 200 x 150 cm zal sneller opwarmen dan de eerder genoemde uitvoering met 37.000 liter water erin. Welk frame zwembad het beste is: rond of vierkant? Dat hangt af van je tuin en het gebruik. In een kleine tuin past vierkant vaak beter en in een grote tuin past een rond zwembad beter. Een groot frame zwembad vierkant is handig voor zwemmen, terwijl een rond zwembad kopen meer uitnodigt tot ontspannen en spelen. Prijzen van opbouw zwembaden gaan van enkele honderden euro’s tot duizenden euro’s. Bedenk wat het jou mag kosten en overleg eventueel met onze specialisten.