Frame zwembad rond

1–12 van in totaal 42 producten

Zwembad rond

Kies voor een zwembad rond! Waarom? Een rond zwembad nodigt uit tot het spelen van spelletjes, tot het gezellig kletsen en je kunt er lekker in rond zwemmen. Ronde zwembaden zijn bovendien erg stabiel en stevig doordat de waterdruk overal even groot is. Bij Summertoys vind je een opzetzwembad rond in verschillende maten. Van een diep en sterk frame zwembad tot ondiepe kinderbadjes. De laatstgenoemde vind je in de categorie schottenbad. Je zult niet de enige zijn die deze zomer een zwembad kopen rond kiest, wees er dus snel bij. Iedere zomer zien we voorraden ook bij merken als Bestway en Intex uitverkocht raken. Zie je nu een bad die jou bevalt? Door op werkdagen voor 12:00 een rond zwembad te kopen, kun je er op rekenen dat je hem morgen al in huis hebt.

Zwembad in de tuin

Met een rond zwembad in de tuin, ga jij deze zomer heerlijk genieten. Wanneer de zomer weer aanbreekt is er niets heerlijker dan tussendoor verkoeling te zoeken. Een heerlijke manier is om af en toe een verkoelende duik te nemen. Met een frame zwembad rond heb je deze mogelijkheid altijd binnen handbereik. De ronde zwembaden met frame zijn makkelijk op te zetten en op te bergen. Aan de verpakkingsmaat kun je zien hoe klein het zwembad opgevouwen kan worden. Dit geeft een goed beeld van hoe klein je het zwembad kunt opbergen.

Frame zwembad rond

Bij Summertoys kan je bij een frame zwembad kiezen tussen een rond of rechthoekig exemplaar. Afhankelijk van de vorm en grootte van je tuin kan je kiezen welke vorm zwembad het beste bij jullie situatie past.

Een rond zwembad heeft als voordeel dat hij erg gezellig is. Samen met familie en vrienden genieten het zomerse weer in jullie zwembad is natuurlijk super gezellig. Daarnaast kan je ook allerlei leuke balspelletjes doen in een kring bijvoorbeeld. Mogelijkheden genoeg dus met een rond frame zwembad. Of natuurlijk gewoon lekker relaxed ronddobberen op je luchtbed..

Kwalitatief uitstekende zwembaden

Een opzetzwembad is een regelrechte aanwinst voor je tuin. Het ronde frame zwembad is een super degelijk en stevig zwembad. Door de frameconstructie en de 3-laagse materialen heb je zomers lang plezier van jouw zwembad. Aan het begin van het zwemseizoen zet je jouw zwembad in elkaar waarna je de gehele zomer lang er plezier van hebt. Daarna is het voorzichtig afbouwen waarna je hem het jaar erop weer tevoorschijn kan halen.

Kies het juiste formaat bij een rond zwembad kopen

Ronde zwembaden zijn er in verschillende formaten. Wat is nu een slim formaat om te kiezen? Een maat van het Intex zwembad rond is 305 cm. Dit geeft de diameter van het bad aan. De diepte bij hetzelfde formaat zwembad van Bestway is 76 cm. In dit zwembad gaat ruim 4.600 liter water. Stel je gaat een formaat groter, zoals het Intex zwembad rond 457 cm, dan moet er al ruim 11.000 liter water in! Meer water betekent een langere tijdsduur van warm worden en de noodzaak voor een krachtigere pomp. Kies dus wat je nodig hebt, als je voldoende hebt aan een zwembad rond 250 cm, dan kan dit de betere keus zijn.

Zwembad rond met pomp

We hadden het in de vorige alinea al even over de pomp. Bij een zwembad set kopen wordt het zwembad rond met pomp geleverd. Je weet daarmee zeker dat de pomp voldoende capaciteit heeft om het water schoon te houden. Het is verstandig om chloor te gebruiken om het water nog beter schoon te houden. Ook alle accessoires voor een opzetzwembad rond kun je bij Summertoys bestellen. Omdat je een zwembad met duizenden liters water niet vaak leegt, is het schoonhouden en onderhoud wel belangrijk.

Rond zwembad kopen

Na het lezen van deze informatie is de kans groot dat je voor je zwembad kopen rond gekozen hebt. Zie je op Summertoys het zwembad staan van je dromen? Wees er dan snel bij! Zeker in de lente- en zomermaanden kan voorraad snel uitverkocht raken. Populaire maten en goedkope zwembaden zoals een zwembad met een diameter van tussen de 200 en 305 cm raken dan snel uitverkocht. Logisch, deze passen bij de meeste mensen in de tuin en kosten soms minder dan € 100,-. Het besluit voor een rond zwembad kopen is daarmee snel gemaakt. Levering van de meeste producten is, indien je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, de volgende dag al.

Hulp nodig bij een rond opzetzwembad bestellen

Bij Summertoys kiezen we zelf welke artikelen we in onze webshop verkopen. We weten zeker dat je een goede kwaliteit krijgt en er lang plezier van kunt hebben. Vanuit onze expertise en passie voor zomer speelgoed adviseren we graag. Neem bij vragen of voor advies contact met ons op. We vinden het leuk om kennis te maken en jou te kunnen adviseren in zwembaden en accessoires. We zijn maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur bereikbaar via telefoon en per mail.

onderhoud frame zwembad rond

Omdat je natuurlijk meerdere zomers wilt genieten van je zwembad is het belangrijk dat je het goed onderhoud. Daarbij zijn een aantal zaken essentieel om goed voor elkaar te hebben. De allerbelangrijkste elementen die je nodig hebt voor het goed onderhouden van je frame zwembad zijn te verkrijgen bij Summertoys. Denk hierbij aan een zwembad afdekzeil, zwembad ondervloer en chloortabletten zwembad. Met behulp van deze artikelen heb jij gegarandeerd zomers lang plezier van je eigen zwembad in de tuin.