Boerderijdieren 9 cm

8.49

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Boerderijdieren 9 cm

De boerderij komt tot leven met deze prachtige set boerderijdieren 9 cm, een perfecte aanvulling voor elke kinderboerderijcollectie. Deze veelzijdige set omvat een assortiment van kleurrijke en realistisch gevormde figuren, waaronder een statige haan, scharrelende kippen, en zelfs een waggelende eend. Elk dier is met zorg gemaakt om de nieuwsgierigheid en de liefde voor de natuur in elk kind aan te wakkeren.

Deze set is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Kinderen kunnen het dierenrijk verkennen, verschillende soorten herkennen en hun naam leren, en de rollen en het belang van elk dier op de boerderij begrijpen. Het stimuleert zowel individueel als samen spel, en is ideaal voor het ontwikkelen van fijne motoriek en stimuleren van de verbeelding.

Duurzaam en veilig voor kinderen, deze boerderijdieren 9 cm set is gemaakt van kindvriendelijke materialen en is ontworpen om talloze uren speelplezier te weerstaan. Of het nu voor een speeldatum is, een verjaardagscadeau, of als een educatief hulpmiddel in de klas, deze  boerderijdieren set zal gegarandeerd de favoriet van het kind worden en biedt een geweldige kans om te leren terwijl ze spelen.

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-