Bellenblaas

Toon alle 2 resultaten

Zeepbellen die in de stralende zon de lucht in vliegen.

Een bellenblaas vinden bijna alle kinderen leuk om mee te spelen. Het heeft natuurlijk ook iets magisch wanneer de fel gekleurde zeepbellen in alle kleuren van de regenboog langzaam door de hemel zweven. De standaard potjes om bellen mee te blazen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende prints. De bellenblaas potjes worden veel gebruikt wanneer kinderen mogen uitdelen op school of de kinderopvang. Een display met bellenblaas is dan ideaal. In onze Cars display zitten maar liefst 36 stuks. Dan ben je in 1x klaar voor de hele klas.

Unieke bellenblaas spelletjes.

Naast de standaard bellenblaas potjes vind je op summertoys nog een aantal leuke en unieke spellen voor het bellenblazen. Zo hebben we een bellenblaaspistool. Je draait een potje met zeepsop op het pistool en schiet eindeloos veel gekleurde zeepbellen de lucht in. Met dit bellenblaaspistool vul je de hele hemel met alle kleuren van de regenboog.

Naast een bellenblaaspistool vind je hier ook een saxofoon, helikopter en zelfs een raket. Bij de bellenblaas helikopter vul je het platform met zeepsop, waarna je de helikopter hier op plaatst. Wanneer je aan het touwtje trekt schiet de helikopter de lucht in en laat een lange sliert bellen achter. Ook bij de raket is dit het geval. Deze werkt echter met voetpedaal dat je in moet drukken. Met de producten van Bey Bey bubbles brengen we bellenblazen naar een heel nieuwe dimensie.