Intex Cartridge Filterpomp 1250 ltr/hr

39.95

uitverkocht

De Intex Cartridge Zwembad Filterpomp 1250 ltr/hr is het perfecte filter voor de kleinere zwembaden van Intex. Geniet door dit filter van heerlijk schoon en fris zwemwater.

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Intex - Cartridge Filterpomp 1250 ltr/hr

Wat is er zomers nu lekkerder dan een heerlijke duik in je eigen zwembad. Echter is het wel fijn als het water schoon en fris is. Hier kunt u het beste een Intex cartridge filterpomp voor gebruiken. Intex filterpompen zorgen ervoor dat het water in het zwembad circuleert en gefilterd wordt. Door de vernieuwde Krystal Clear techniek word het water sneller en beter gefilterd. Hierdoor kan jij en je gezin heerlijk genieten van schoon zwemwater.

Deze pomp is speciaal ontwikkeld voor de kleinere baden van Intex en is eenvoudig te installeren. De pomp word geleverd inclusief alle benodigde materialen voor installatie. De filterpomp heeft een capaciteit van 1.250 liter per uur en is hiermee geschikt voor de volgende Intex zwembaden:

415965 Intex Easy Set Ø 183 x 51 cm (886 liter)
415971 Intex Metal Frame 260 x 160 cm (2.282 liter)

Deze Intex cartridge filterpomp word geleverd met een 12 volt omvormer wat de veiligheid bevorderd. De stroomaansluiting is voorzien van een veilige RCD stekker en slaat automatisch af bij een te hoge spanning.

De filtercartridge in de Intex cartridge filterpomp filtert vrijwel al het vuil uit het water. In het hoogseizoen adviseren we om de cartridge elke twee weken te vervangen. Daarom is ons advies om bij aanschaf van deze pomp extra filtercartridges mee te bestellen zodat u niet zonder komt te zitten.

Handleiding Intex Cartridge Filterpomp 1250 ltr/hr

Specificaties
Artikelnummer415726
Gewicht10.1 kg
Gewicht

Merk

Productafmeting

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.