Pluche haai 32 cm

11.99

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Pluche haai 32 cm

Duik in de diepten van de oceaan met deze schattige pluche haai 32 cm! Perfect voor zowel jonge als volwassen zeeleven liefhebbers, deze knuffel is een fantastische toevoeging aan elke verzameling. Met zijn zachte grijze vacht en vriendelijke glimlach biedt hij een warme knuffel, terwijl hij toch een beetje van de oceaanmystiek vasthoudt.

Deze knuffel is niet alleen een speels maatje, maar ook een leermiddel. Hij biedt een kans voor ouders en opvoeders om kinderen over het zeeleven te onderwijzen. Met zijn realistische vorm en kenmerken, is deze pluche haai 32 cm ook ideaal voor educatieve scenario’s, zoals het leren over mariene ecosystemen en de belangrijke rol die haaien daarin spelen.

Het is een ideaal cadeau voor verjaardagen, feestdagen, of als een leuke verrassing. Geef het als een geschenk aan een dierbare of voeg het toe aan je eigen collectie om een beetje oceaansfeer in huis te halen. Met zijn schattige uitstraling en knuffelbare lichaam, zal deze pluchen haai zeker een favoriet worden voor iedereen die droomt van avonturen in de diepe blauwe zee.

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-