Pluche koe 27 cm

12.99

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Pluche koe 27 cm

Ontmoet deze charmante pluche koe 27 cm, die met haar zachte vlekken en vriendelijke ogen de perfecte aanvulling is op elke kinderkamer of pluche dierenverzameling. Ze is zorgvuldig vervaardigd met een knuffelbare vulling en bedekt met een zijdezachte stof die net zo comfortabel is om vast te houden als ze lief is om naar te kijken. De verfijnde details, zoals haar gestikte glimlach en kleine, roze geborduurde neus, zorgen voor een uitnodigende en warme uitstraling.

Deze pluche koe 27 cm is niet alleen een knuffeldier, maar ook een geweldige manier voor kinderen om te leren over boerderijdieren en de natuur. Haar realistische, maar speelse ontwerp stimuleert de verbeelding van jonge kinderen, waardoor ze verhalen kunnen verzinnen over het leven op de boerderij en de avonturen die ze daar zou kunnen beleven. Het is een uitstekend educatief hulpmiddel dat zowel de cognitieve ontwikkeling als emotionele troost biedt.

Als cadeau is deze pluchen koe onweerstaanbaar en zeker om een glimlach op het gezicht van iemand te toveren, ongeacht de leeftijd. Ze is de perfecte grootte om geknuffeld en meegenomen te worden op reis of om thuis een gezellige boerderij-atmosfeer te creëren. Dit lieve pluchen speeltje zal jarenlang een bron van vreugde en troost zijn.

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-